Ai invitați de Revelion? Cum să aranjezi masa ca în reviste

Inspiration - DesignTherapy

Mesele festive, mai ales masa de Revelion, au un o caracteristică în comun: strălucirea. Cum să nu dai greș? Keep it simple, zic eu. În traducere: concentrează-te pe un element special și apoi construiește pe lângă el. O masă de Revelion sau de orice altă ocazie, în care ai și flori, și lumânări, și paiete, și veselă specială înseamnă un decor obositor. Dar hai să detaliem, cu poze frumoase și exemple de efect, pentru ca tu să poți fi gazda unei petreceri fenomenale:

  1. Masa de Revelion cu… negru

Sună ciudat, nu? Ei bine, află că negrul este încă în topul preferințelor când vine vorba de amenajări speciale. Negrul poate fi festiv, sofisticat, misterios, așa că nu fugi de el. Iată câteva exemple:

Dacă nu ai veselă de culoare neagră (sau gri înghis, bleumarin) poți crea același efect cu niște suporturi de farfurie de culoarea neagră. Pentru un plus de eleganță, folosește unele din piele. Alătură câteva conuri de brad, pe principiul less is more și efectul va fi unul garantat.

Și când lipsesc chiar și accesoriile de culoare neagră, poți face aranjamentul mesei direct pe masa neagră. Niște paglici negre vor fi suficiente pentru a crea un look unitar. Presară steluțe aurii, aparent neglijent, și folosește veselă albă, eventual transparentă.

Dacă vrei să cumperi veselă pentru astfel de aranjamente, ai aici câteva sugestii, cu prețuri care pornesc de la 44 de lei, de la branduri nordice, precum Bloomingville, GreenGate sau Nicholas Vahe:

2. Accente nordice la masa de Revelion

Te poți folosi de accente de culoare date de piesele din cupru sau alamă. Ori de tocătoarele aranjate pentru servit. Câteva crenguțe de brad vor întregi imaginea:

masa de Revelion

Tocătoare de lemn, ceramică și nu numai, pentru servit, găsești la Design&After:

3. Decor minimalist pe masa de Revelion

Cel mai simplu decor este acesta: o crenguță de brad! Atât de simplu, dar și de efect! Sau poți încerca varianta unui mic mesaj scris cu creta.

masa de Revelion

4. Paietele nu lipsesc mai ales de Revelion

5. Un colț special

Dincolo de aranjarea propriu-zisă, poți face și un candy bar. Sau un bar. Cam așa:

Dacă ai nevoie de puțin ajutor în amenajarea mesei, iată aici două variante:

Dacă ți-a plăcut acest articol, atunci îți recomand și:

Masa de sărbători, aşa cum o visezi

Trei aranjamente pentru masă absolut adorabile

Share This Post!