#MondayInspiration. A touch of gold!

Inspiration - DesignTherapy

Pentru că e august și soarele încă bate fierbinte, astăzi vă oferă o doză sănătoasă de inspirație aurie. Auriul este un simbol al luxului, dar pe nedrept considerat exagerat atunci când ar trebui să fie folosit în amenajările interioare. Într-adevăr, trebuie lucrat cu mare grijă, granița dintre sublim și kitch fiind una foarte fină. Dar cam așa stau lucrurile în cele mai multe stiluri de amenajare. Așa că hai să nu ne mai ferim de auriu și să ne oferim puțin glam în viețile noastre de acasă!

GravityHome tumblr

De exemplu, mai sus avem o mostră de design vintage industrial cu aceste accente glam. Duritatea altor metale a fost înlocuită cu câteva accesorii aurii dând întregului decor o notă luxoasă, elegantă, aparte, fără însă a fi obositoare.

britco

life as mama

Cel mai simplu este să alegeți un element auriu – o oglindă, un ceas de perete, câteva sfeșnice – sau accesorii simple: mânerele și butonii de la comode sau de la birou, accesorii pentru perdea, colțuri aplicate la măsuța de cafea etc. Așa nu veți da greș. Și dacă nu găsiți de cumpărat, puteți să le refaceți chiar voi cu un spray special pe care îl găsiți fie la magazinele de bricolaj, fie la centrele cu resurse pentru pictură. Este chiar mai ieftin și mai amuzant.

La fel de indicate sunt accentele aurii în baie și în bucătărie. Vă veți convinge dintr-o privire:

CocoLapineDesign

Pinterest

tudoorna

După cum vedeți, auriul se combină perfect și cu materiale la fel de prețioase, precum marmura, dar și cu lemnul natur.

Sper că v-am inspirat să aduceți puțin soare în casa voastră! Dacă aveți întrebări, vă aștept cu drag!

Foto credit în descrierea imaginilor

Share This Post!