#Must see. Apartamentul pe care nu pot să-l uit

Inspiration - DesignTherapy

Multe locuinţe mi-au rămas în minte pentru anumite detalii. Ba o fereastră minunată, ba un nook perfect pentru citit, ba un dormitor cosy, ba o bucătărie în care să-ţi faci de cap pretinzând că eşti mare chef… Dar apartamentul acesta s-a întipărit cu totul pe retina mea. De la culoare, repartizarea spaţiului, până la mobilier şi accentele pop art. Îţi garantez că va fi şi pe placul tău!

Alvhem com

Aceasta este bucătăria. Paleta de culori aleasă este atipică, însă griul oferă graţie, eleganţă, o plăcută sobrietate. Nu mai pomenesc podeaua de lemn, absolut superbă. Alte detalii din bucătărie:

Mergem mai departe, spre un living colorat şi vesel, dar nu în stilul flower power, ci mai degrabă într-un stil sofisticat, spre care nu oricine are îndrăzneala să se îndrepte.

Alvhem com 4

Alvhem com 5

Alvhem com 7

Şi, în sfârşit dormitorul, preferatul meu:

Alvhem com 11

Alvhem com 10

Se vede că în această casă trăiesc persoane creative, boeme, cu un apetit pentru artă, frumos, excentric, eclectic. Vă mai las câteva detalii care vă vor convinge că este un apartament greu de uitat: holurile cu o gresie specială, baia luxoasă, princiară am putea spune, cu tapet (cât de puţini îndrăznim să folosim tapet în baie?), mica terasă numai bună de savurat cafeaua dimineaţa.

Alvhem com 12

Alvhem com 9

Alvhem com 6

Fotografii: Alvhem.com

Share This Post!