Must see. O mansardă ca o poveste

Inspiration - DesignTherapy

Am descoperit de curând o mansardă atât de frumoasă încât este imposibil să nu te îndrăgosteşti pe loc de ea. Este un spaţiu unde înălţimea variază de la 2 la 5 metri, astel încât a fost posibilă şi o etajare. 

Prin urmare, la primul nivel avem livingul generos şi superb, bucătăria şi diningul, spaţii de relaxare şi visare.

Dormitorul şi biroul se ală la etaj. Sunt atât de frumoase, încât voi lăsa imaginile să vorbească de la sine:

Stadshem9

Stadshem12

Spaţiul este luminat de la răsărit şi până spre miezul nopţii, când este senin. Ferestrele mari lasă să treacă atât de multă lumină naturală încât te simţi afară. Şi, oricum, mansarda are (cireaşa de pe tort) şi o terasă superbă, numai bună de stat la poveşti. Sau plajă.

De asemenea, există şi partea necesară a oricărei locuinţe, baia. De fapt, mansarda are două băi. Una de serviciu şi una mai spaţioasă, cu cadă. Decorul este unul minimalist, modern.

Dacă v-a plăcut acest spaţiu, vă dezamăgesc puţin. Se află în Suedia, patria amenajărilor minimaliste superbe.

Foto: Stadshem.se

 

Share This Post!

2 Comments

  • Cristina Lazarut iunie 17, 2016 at 12:33 pm

    nu am cuvinte…cat de tare arata! Bineinteles ca nu putea sa fie un roman care sa fi facut asta..pacat,si noi suntem un neam destul de inventiv..poate mult prea inventiv da’ la altele nu in materie de ce conteaza. Chiar nu stiam cum sa mi amenajez mansarda din Cosmopolis si acum garantat trebuie sa arate asa! O sa ii arat specialistului cu care ma mai consult cum vreau sa arate mansarda..hii ce happy sunt.Mersi mult de sfaturi!!

    • thedesigner iunie 20, 2016 at 12:25 pm

      Ma bucur. Cu siguranta se pot face lucruri frumoase in Cosmopolis, am vizitat cateva apartamente acolo. Succes cu amenajarea si te mai asteptam!