#NordicStyle. 7 decoruri fabuloase pentru tine

Inspiration - DesignTherapy

Stilul nordic a devenit un stil clasic. Adorăm simplitatea liniilor scandinave, materialele fine, de calitate, dar uneori cu un aspect nefinisat, care dă un aer sofisticat. Contradicţia acestui stil, probabil de fapt ceea ce intrigă orice fan al stilului, este faptul că, deşi minimalist, simplu, imprimă o puternică senzaţie de confort şi chiar de lux.

Este simplu să amenajezi în acest stil, mai ales datorită diversităţii de mobilier de pe piaţă. Şi nu, nu mă refer doar la Ikea sau Jysk, ci şi la alţi furnizori, precum Design&After sau The Home, Combic, colecţii periodice la Bonami, Kika etc. În orice magazin care se respectă vei găsi câteva piese care se vor integra perfect într-o astfel de tematică, fie că vorbim de mic mobilier sau decoraţiuni, fie că discutăm de accesorii ori alte elemente de design.

Frumuseţea acestui stil este că îl poţi transforma cu uşurinţă într-un stil eclectic rafinat prin adăugarea unei pete de culoare, al unui obiect statement, prin alăturarea unor textile contrastante. Indiferent de ce îţi doreşti, câteva piese clasice ale stilului pot constitui baza unei amenajări unice.

nordic style

Ah, şi să nu uităm confortul nordic:

nordic style

stil nordic

Ce spui despre stilul nordic? Ţi se potriveşte?

Dacă vrei să afli mai multe despre alte stiluri de amenajare, te invit să mai citeşti:

Secretele stilului eclectic. Cum îl adaptezi pentru locuinţa ta

Stilul industrial la tine acasă. Get the look!

Combinaţie cromatică clasică: alb-negru la tine acasă

Share This Post!