5 piese faine tare în noua colecţie IKEA OMEDELBAR

Inspiration - DesignTherapy

Omedelbar

În ultimul timp, se pare că IKEA devine un brand tot mai cool. Ai zice că are deja un segment de piaţă bine stabilit, dar nu. După colaborarea cu the amazing (third love of my life) Tom Dixon, acum suedezii au lansat o colecţie limitată împreună cu un stilist uimitor. Bea Åkerlund, care a lucrat cu Madonna, Beyoncé, Lady Gaga, Rihanna și multe alte vedete, a adus un suflu nou, uşor gotic, o nebunie în alb-negru, cu accente de auriu şi roşu numită OMEDELBAR. 

Colecția OMEDELBAR este compusă din 35 de produse care marchează individualitatea și creativitatea și reflectă mantra personală a designerului „B. who you are”. Produsele creează senzația unui dormitor exclusiv sau a unui dressing în care ți-ai dori să zăbovești pentru totdeauna. Pe lângă dungi și culoarea roșie, un alt element cheie al designului colecției OMEDELBAR este jocul dimensiunilor – cum ar fi transformarea unui ceas de buzunar într-un ceas uriaş pentru perete sau crearea unei oglinzi pentru machiaj supradimensionate. Dar, haideţi să părăsim linia comunicatului de presă şi să vă arăt ce mi-a plăcut mie din această colecţie:

Bolul – coroană

Mi-a atras, atenţia, recunosc, deşi nu sunt mare fan bling-bling. Totuşi, o astfel de piesă îşi are locul şi rolul ei. Poate fi folosit să ţină fructele în bucătărie, ca simplu obiect decorativ, dar şi ca beauty case. Eu l-aş ţine la intrare, pentru chei şi 100 de nimicuri pe care le am prin buzunare. Costă 69,90 lei.

Cutii de depozitare, cu stil

Oh, well, aceste cutii sunt chiar faine. Pe lângă pasiunea pentru veselă, o am şi pe cea pentru cutii. Iar acestea chiar merită să le găseşti loc. Pe lângă faptul că sunt încăpătoare, au şi un evident rol decorativ. Costă 89,90 lei perechea, iar eu mi-aş lua două.

Omedelbar

Vaza-pălărie

Ce-mi place cel mai mult este că vine şi în varianta pe negru, dar şi în cea de un alb transparent. Cred că aceasta este piesa care îmi aminteşte cel mai mult de Alice în ţara minunilor. Adică de Pălărierul Nebun. Şi, din nou, pe lângă vază, îi poţi atribui o mulţime de alte utilizări interesante. Şi o frapieră ar putea fi, la o adică. Costă 120 de lei.

Ceasul de buzunar

…care de fapt este de perete. Ziceam şi mai devreme, e un ceas supradimensionat. De care, recunosc, m-am îndrăgostit. E tare fain. Costă 250 de lei.

Fotoliul Omedelbar

Am lăsat la final această piesă. Este cea mai scumpă din colecţie, dar arată tare bine. Poate fi o piesă-accent sau poate fi fotoliul de la masa ta de beauty. Dacă adaugi un pouf, poate deveni un fotoliu confortabil pentru citit. Cel puţin aşa pare, am de gând oricum să-l testez zilele următoare. Costă 990 de lei.

Întreaga colecţie este disponibilă aici. Care este piesa ta preferată din colecţia OMEDELBAR?

 

Share This Post!

10 Comments

 • Alexa Carmen martie 9, 2018 at 7:24 am

  Si acum mai trebuie sa gasesc o modalitate sa le incorporez in casuta mea <3

 • Rokolla martie 8, 2018 at 9:40 pm

  Tot timpul gasesc lucruri interesante in IKEA. Este aproape imposibil sa plec cu mana goala din magazin. Imi plac noile produse recente lansate in magazin

 • Irina martie 8, 2018 at 7:23 pm

  Mie îmi place cel mai fotoliului. Și restul pieselor sunt frumoase.

 • Debora Tentiș #farmacistonline martie 8, 2018 at 7:00 pm

  Foarte tare colecția aceasta de la Ikea. Și mie îmi place să ma uit la lucrurile din Ikea.

 • Andra kat martie 8, 2018 at 2:20 pm

  Ador ikea
  Dar nu am im oras 🙁
  Bolul e superb

 • Georgiana Sabina martie 8, 2018 at 12:52 pm

  Asa mult imi doresc sa ajung intr un IKEA, noi nu avem in oras, stiu ca au si site, dar nu se compara cu magazinul in sine.

  • DesignTherapy martie 12, 2018 at 9:56 pm

   MERita un drum la Bucuresti, daca ai o lista de cumparaturi.

 • Luca Raluca martie 7, 2018 at 3:24 pm

  Ce colectie faina si extrem de creativa! Arata tare bine acel fotoliu!

 • Mihaela Curea martie 7, 2018 at 2:24 pm

  Mă voi uita și eu pe catalogul nou, nu am mai studiat oferta lor de ceva timp. Kika mi se pare că are o mai bună calitate la produsele de casă.

  • DesignTherapy martie 12, 2018 at 9:58 pm

   Depinde de produse. Kika are mai multi furnizori si un numar mai mare de produse, de unde si calitatea variata a produselor. Dar si preturile difera. In plus, Ikea se diferentiaza printr-un anumit stil… Sunt furnizori diferiti, pentru nevoi si gusturi diferite.