Nursery room

Inspiration - DesignTherapy

Camera copilului este o parte importanta a locuintei. Functionalitate si aspectul decorativ trebuie sa se imbine perfect si, mai mult decat orice, trebuie sa fie un spatiu relaxant in care atat mama, cat si bebelusul sa se simta relaxati. De aceea, este necesar sa ai cateva elemente esentiale: patutul bebelusului, evident, pozitionat intr-un spatiu luminos, dar nu in fata usii sau a unei ferestre, fotoliu de alaptare, eventual cu taburete pentru o pozitie cat mai confortabila, o comoda pentru hainutele bebelusului, masa de infasat, un covor confortabil.

Acestea sunt elementele esentiale, insa, pe langa acestea, poti adauga partile „placute”, care va vor face fiecare zi mai frumoasa: Polite pentru jucarii si cartile din care ii citesti celui mic, tablouri amuzante cu animalute, caruselul de deasupra patutului si multe alte idei pe care te invit sa le rasfoiesti mai jos.

Pont! Alege o tema si decoreaza in conformitatea cu aceasta. Alege culori neutre si mici accente de albastru sau verde, fara insa a opta pentru nuante tari precum prea mult rosu, orange, mov, galben, culori care ar putea crea agitatie. Variantele pastelate sunt o idee la fel de buna.

Nursery room

Nursery Room

Nursery Room Decor

Nursery room

Nursery Room

Nursery Room

Nursery Room

Nursery Room

Share This Post!

2 Comments

  • 16 camere pentru baieti. Liber la imaginatie si aventura martie 4, 2016 at 10:49 am

    […] Daca aveti un bebelus, iata cateva idei pentru camera unui copil mic: Nursery Rooms […]

  • Camera copilului. Altfel februarie 18, 2016 at 11:49 am

    […] Iar daca sunteti la inceput si vreti sa amenajati camera unui bebelus, gasiti inspiratie aici: Nursery Room. […]