Vrei ceva special pentru pereții tăi? Tapet de senzație, pentru toate gusturile

Inspiration - DesignTherapy

tapet MIndTheGap

Acum ceva vreme, tapetul era ceva desuet. Nu mai e cazul acum. Știu o mulțime de magazine care comercializează branduri de lux și de 10 ori mai mulți designeri și arhitecți care le recomandă în amenajări. Și au și de ce. Multe colecții sunt create de oameni extrem de talentați, calitatea printurilor este senzațională, suportul la fel. Tapetul acestui secol nu se va desprinde de pe pereți și nici nu își va pierde din strălucire. Și dacă tot este Ziua Iei azi, hai să vă arăt cea mai nouă colecție MindTheGap, un brand 100% românesc care tocmai a lansat Sugarboo Collection.

Colecția de Tapet Sugarboo a fost realizată de MindTheGap alături de colaboratorii Sugarboo&Co USA. A pornit de la niște desene absolut uimitoare ale designerilor americani și au fost transpuse grozav de inspirat de echipa românească de la Târgu Mureș. Despre ei am mai scris și aici.  Fantezia, veselia și emoția sunt principalele ingrediente ale acestei colecții, după cum spun chiar creatorii ei. Și nu greșesc deloc, veți vedea.

Tapet pentru visători

Vă spuneam mai sus că tapetul este pentru toate gusturile și toate personalitățile. Mie mi-a plăcut tare mult acest tapet MindTheGap de mai jos care se numește Excuse me while I kiss the sky. Mi se pare o denumire genială și cred că un astfel de pattern se potrivește atât într-un living, cât și într-un dormitor și chiar în camera copilului. Funcționează la fel de bine și pentru adolescente.

tapet Mind the Gap

Din aceeași zonă cromatică și o grafică în același ton, vă mai arăt câteva exemple din noua colecție de tapet care sunt extrem de versatile:

tapet Mind the Gap

tapet Mind the Gap

tapet Mind the Gap

Tapet pentru romantici

Cred că laitmotivul dragostei nu se va perima, indiferent de cât de des va fi folosit. Toți empatizăm cum dragostea și nici n-am putea să nu facem asta, având în vedere starea de bine pe care o ai când ești îndrăgostit. Așa că iată câteva modele care se pliază perfect când vine vorba de personalități romantice, care se vor regăsi în rolele de tapet MindTheGap:

tapet MindTheGap

tapet Mind the Gap

tapet MindTheGap

Tapet Mind the Gap pentru cei open-minded

Am zis treaba asta cu open-minded nu întâmplător. Cred că e nevoie să vezi dincolo de patternurile de mai jos, pe care le consider energizante. Mi se par o reinterpretare fină și isteață pentru niște motive simple, arhicunoscute.

tapet Mind the Gap

tapet MindTheGap

tapet mind the gap

Mai multe detalii despre această colecție găsești pe MindTheGap. Prețul pentru o cutie cu trei role este de 837 de lei. Rolele acoperă o suprafață de 4,65 metri pătrați. Partea bună la acest tapet MindTheGap este că adezivul folosit (care se livrează împreună cu tapetul) permite mișcarea rolei pentru un scurt timp după aplicare, astfel încât este aproape imposibil să ratezi.

Share This Post!