O hală banală, transformată într-un apartament superb

Inspiration - DesignTherapy

Imaginile de mai jos sunt un exemplu elocvent de reconversie a spaţiului. Un depozit vechi, de la 1777, a fost transformat într-o clădire cu apartamente cochete. Nu la noi, evident, ci în Copenhaga, Danemarca. Chiar şi aşa, acest superb apartament de 90 de metri pătraţi merită savurat imagine cu imagine. Şi, cine ştie, poate vă serveşte drept inspiraţie.

Apartamentul păstrează câteva elemente originale, dar recondiţionate, precum bârnele de lemn şi forma arcuită a ferestrelor, ceea ce conferă spaţiului un farmec aparte. Elementele vintage sunt împletite perfect cu cele moderne, cu metale precum cuprul şi materiale ce dau greutate precum blatul de marmură al mesei din bucătărie.

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-01

Podelele superbe au fost de curând înlocuite. Şi efectul se observă. De asemenea, caloriferele au primit un lifting prin măştile simple şi elegante care acum servesc şi ca pervaz lat, numai bun de decorat. Zona de luat masa este subtil separată de bucătărie printr-o insulă dotată cu blat de lucru.

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-02

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-03

Întregul apartament este mobilat minimalist, iar stilul auster este îndulcit cu mici accente de culoare, precum etajera încastrată în spatele căreia peretele este văruit într-o nuanţă subtilă de roz prăfuit.

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-05

Un spaţiu de lucru la fel de simplu aduce un plus de cosyness, mai ales că este dedicat copiilor. Acelaşi stil simplu şi curat:

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-08

Întregul apartament este dedicat confortului. Mici spaţii de relaxare la tot pasul:

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-07

Şi o baie simplă, în acelaşi stil…

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-11

Charming-Home-in-an-Old-Warehouse-in-Copenhagen-10

Sper că v-a plăcut la fel de mult cum mi-a plăcut mie acest apartament unde nu este loc pentru dezordine sau lucruri inutile adunate.

Foto: Nousdecor.ca

Share This Post!