#Office Look. Da, așa arată biroul perfect

Inspiration - DesignTherapy

Știi vorba aceea cu alege-ți o meserie care îți place și nu vei munci o zi în viața ta? Eu aș merge mai departe și aș spune: muncește într-un spațiu superb și nu vei simți că mergi la serviciu. Cam așa ar sta lucrurile dacă aș lucra în spațiul pe care ți-l prezint azi. 

Acest spațiu de birouri are 188 de metri pătrați și a fost amenajat de Design Therapy Suedia. Așa cum bine spune numele, și biroul se află tot în Suedia, într-o fostă hală industrială reamenajată. Un spațiu office special, care respiră prin toți porii designul minimalist și funcțional nordic, însă care dă o impresie de confort nemaipomenită. Uită-te doar la acest spațiu de discuții care arată ca un living perfect. Plin de lumină, comod, contemporan. Să tot ai discuții aici.

office designtherapy se

office designtherapy.se

În aceeași idee, iată și o zonă de lucru ce poate fi ușor confundată cu un dining.

office

Și dacă vă întrebați ce fel de spațiu office este acela fără birouri și computere, iată-le:

office designtherapy.se

office designtherapy.se

Superb, nu-i așa?

Înainte de a te lăsa să dai din nou scroll la imagini, pentru că știu că vei face asta, mai spun doar că linia cromatică aleasă este perfectă. Suficient de sobră pentru un birou, însă cu accente prietenoase, cum ar fi lemnul natur, ratanul folosit la scaune și câteva piese de mobilier retro.

Iluminatul joacă un rol important și în această amenajare, însă cred că oricui privirea îi este furată de ferestrele imense din zona de așteptare/discuții.

Foto: designtherapy.se

Share This Post!