Quartz Rose & Serenity. Culorile anului in casa ta

Inspiration - DesignTherapy

Quartz Rose si Serenity. Roz si albastru. Dar in nuante pastelate. Asta se poarta in 2016, potrivit Institutului Pantone. Si cum aceste tendinte se materializeaza nu doar in fasion, ci si (mai ales) in decor, sa vedem cam cum ne-am putea inscrie in aceste tendinte.

Evident, nu trebuie sa schimbam intreg decorul unei case in fiecare an, in functie de „ce se poarta”. De preferat este sa va definiti un stil, personal, iar din cand in cand sa il inviorati cu aceste „tendinte”. Pare complicat? Deloc. Nuantele pastelate, calde, calme, alese de Pantone ca fiind culorile anului se „poarta” de fapt de cativa ani. Acum doar le vom scoate in evidenta.

Cel mai simplu sa facem acest lucru este sa umblam la ceea ce este usor (si nu foarte costisitor) de inlocuit. Draperii, perne, lenjerii de pat, vesela, vaze pentru flori, rame de fotografii, accesorii de bucatarie sau pentru baie etc. Aceasta este varianta rapida si ieftina.

Dar poate aveti de schimbat si canapeaua sau un covor, poate vreti sa faceti ceva nou in dormitor. In acest caz, lucrurile se „complica” suficient cat sa simtiti cu adevarat ca ati facut o schimbare in casa. Daca vreti sa schimbati canapeaua, alegeti totusi Serenity. Nu multi reusesc sa digere rozul pentru mult timp, chiar si in cea mai dulce nuanta pastelata.

Am strans cateva sugestii de produse de la Zara Home:

… Si cateva de la Ikea, bineinteles:

Daca esti in mijlocul unei renovari si vrei sa folosesti culorile anului pentru ca, intamplator se potrivesc cu stilul tau, iata si cateva combinatii de succes: roz – gri si bleu – galben sunt in top. Ambele se combina perfect cu nuantele naturale si, evident, Rose Quartz si Serenity se combina perfect si intre ele.

Fotografii: decornous.com, seeds, bloglovin, Zara-Home, Ikea.ro, thenest.com, etsy.com, eclectictrends.com, mylifeandkids.com, flickr.com, decoraid.com, planete-deco.fr, brabbu.com s.a.

Share This Post!