Reduceri! 9 chestii faine pentru casă care costă mai puţin de 200 de lei

Inspiration - DesignTherapy

Este sezon de reduceri de toate felurile, dar mai ales la mobilier şi accesorii pentru casă. Sunt o mulţime de produse faine pe care ţi le poţi lua acum la un preţ mai mult decât decent. Să nu mai vorbim de faptul că tendinţele în materie de amenajări nu sunt nici pe departe atât de perisabile precum cele din modă. Aşa că am adunat pentru voi 9 lucruri faine pe care le puteţi lua acum cu un buget foarte mic, dar care cu siguranţă vă sunt fie folositoare în casă, fie vă vor bucura privirea.

  1. Set mobilier de grădină Praktiker

Două scaune şi o masă. Nimic mai mult, însă suficient pentru un balcon mic. Ce îmi place la ele este că vin în două culori tari: roşu şi verde neon. Acest set de mobilier este o combinaţie ideală pentru balcoane mici, de bloc. Preţ: 139,90 lei

2. Lenjerie de pat IKEA

Eu una le prefer. Sunt bune tare şi sunt şi frumoase. Le evit pe cele foarte ieftine pentru că au un material care nu îmi place deloc. Însă sunt o mulţime de variante cu imprimeuri superbe, pe care le ador. Am selectat aici lenjeria de pat Moosflox, însă pentru că bugetul este suficient de mare pentru o altă achiziţie, am ales şi un set de draperii cu acelaşi imprimeu. Împreună reprezintă o variantă perfectă pentru dormitor. Preţ: 69,90 lei, fiecare.

3. Reduceri la Jysk: şezlong confortabil

Rămânem tot la capitolul relaxare cu acest şezlog rezistent şi mare. Dacă spaţiul vă permite, atunci profitaţi şi amenajaţi-l şi cu şezlonguri. Sau măcar unul singur. Corpul tău relaxat îţi va mulumi. Şezlongul este disponibil în magazinele Jysk sau aici. Preţ: 200 de lei.

4. Aplică vintage Combic

Mi-a plăcut mult acest obiect de iluminat simpatic. Şi l-am remarcat la prima vedere pentru aerul vintage, dar în acelaşi timp industrial. Este o combinaţie perfectă pentru cei care îşi adoră spaţiul de locuit sau cei care preferă stilul eclectic. Este o variant[ perfectă pentru momentele când vrei să dai un refresh casei tale fără a cheltui prea mulţi bani. Veioza vintage este disponibilă aici. Preţ: 190 lei.

reduceri Combic

5. Grătar de exterior de la Design&After

Îmi veţi spune că sunt o mulţime de magazine de bricolaj şi nu numai unde găsiţi grătare. Da, aşa este, însă acest grătar  de la Bloomingville este extrem de şic. Şi poate fi păstrat pe balcon ca obiect decorativ. Oricum, e drăguţ şi eficient. L-am văzut, l-am testat. Îl găsiţi aici. Preţ: 188 de lei. 

reduceri Design&After

6. Leagăn de la Mobexpert

Ce e mai plăcut vara decât să stai afară, la umbră, sau seara la un pahar de vin rece şi la  poveşti? Tocmai de aceea, un leagăn este perfect. Este numai bun de amplasat în grădină, dar la fel de potrivit este şi pentru balcon, datorită dimensiunilor sale reduse. Copiii se vor bucura la fel de mult ca şi adulţii de acest balansoar simpatic şi uşor de întreţinut.  Îl găseşti aici, la reducere. Preţ: 135 lei.

reduceri mobexpert

7. Stickere pentru mobilă de la Creativesc

Când vrei să schimbi ceva în casă, o variantă simplă este să dai un refresh la mobilă. Nu o înlocuieşti, doar o înfrumuseţezi. Cu nişte sticere speciale, de exemplu. Eu le-am găsit pe acestea, de la Creativesc. Le găseşti aici. Preţ: 59,90 lei.

8. Taburet de la Ioooi.

Ioooi. este cea mai mare surpriză din ultimul timp pentru mine. Găseşti aici tot ce îţi doreşti, la super preţuri. Eu am găsit acest taburet, perfect pentru un decor industrial. Sau poate doar contemporan. Oricum ar fi, este inclus în categoria de reduceri.

Îl găseşti aici. Preţ: 174 lei.

9. Borcan pentru limonadă de la The Home

Ce fel de petrecere în aer liber ar fi una fără limonadă? Sau fără punch? Tocmai de aceea ai nevoie de recipientul potrivit. Suficient de mare şi de uşor de folosit. Adică aşa ca acesta. Să profităm de reduceri cu acest borcan care este disponibil aici. Preţ 132 lei. 

Voi ce v-aţi luat frumos pentru casă?

Share This Post!