Retro sau glam? Două amenajări pentru o baie spectaculoasă

Inspiration - DesignTherapy

delta studio amenajarea băii

Băile reprezintă o provocare dintr-o mulțime de considerente. Spațiul, funcționalitatea, bugetul, nevoile, le transformă uneori în Cenușăresele amenajărilor. Uneori, căci știu și proiecte în care s-au investit 10-30.000 de euro. Din categoria băi de revistă fac parte și cele două amenajări de mai jos, semnate de arhitecții de la Delta Studio. 

Cele două băi sunt, desigur, mult ieșite din medie. Dar merită să le studiați, măcar pentru inspirație. Mai mult decât atât, pentru informația prețioasă că Delta Studio livrează soluții la cheie. Nu sunt singurii, dar au printre cele mai cunoscute, mai luxoase și mai speciale branduri de pe piața internațională. Acestea fiind zise…

Devon&Devon oferă o atmosferă clasică rafinată, iar Agape un design modern de excepție ce pune în lumină piesa centrală: cada Vieques proiectată de Patricia Urquiola într-un stil hibrid industrial foarte sofisticat. Formele, texturile și cromatica reflectă fidel tendințele de ultimă oră în design. 

Baia Agape de la Delta Studio

Baia Devon&Devon

Sper că v-au plăcut la fel de mult cum mi-au plăcut mie. Am văzut aceste două amenajări la evenimentul care a marcat noile parteneriate Delta Studio. Producătorii noi care s-au alăturat brandurilor internaționale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producător spaniol de plăci ceramice), Agape și Devon&Devon (producători italieni de obiecte sanitare). 

Dacă despre băi și brandurile menționate am discutat mai sus, producătorul spaniol Coverlam expune plăci ceramice de format surprinzător: lungimi până la 3,6 m ce redau noblețea pietrei naturale sau intensitatea oțelului patinat.

Share This Post!