Şic şi plină de culoare. Cum poate arăta casa unei familii cu copii

Inspiration - DesignTherapy

De multe ori mi s-a spus că proiectele de design interior sunt pentru familiile fără copii sau cel puţin cu copii la vârsta adolescenţei ori pe acolo. O casă unde zburdă un toddler sau un puşti plin de energie nu poate arăta impecabil. Dacă aceasta este şi părerea ta, iată că te voi contrazice. Cu imagini. 

Aşa că astăzi vă arăt nu una, ci doua case. Una în Suedia, alta în Marea Britanie. Ambele locuite de oameni mai mari şi mai mici. Ambele colorate, vesele, şic. Demne de paginile oricărei reviste de design. Dar să le luăm pe rând. Apartamentul din Londra este locuit de doi mici năzdrăvani şi, evident, de părinţii lor, Florence şi Roman. Au locuit la Milano şi la New York, dar de ceva timp s-au stabilit la Londra.

Milkmagazine9

Veţi remarca amprenta călăoriilor: un stil eclectic, multe influenţe urbane, culoare. De asemenea, veţi vedea cât de practică este amenajarea casei lor, fără însă a face rabat de la accentele sofisticate, precum fotoliile transparente, covorul de piele, tablourile-afiş supradimensionate.

Milkmagazine11

Milkmagazine12

Spaţiul destinat copiilor este accesibil, simplu. Au fost evitate accesoriile inutile, însă camerele lasă loc de creat poveşti.

Milkmagazine16

Milkmagazine14

Milkmagazine10

Milkmagazine13

Holul mi se pare de mare efect, în acest minunat albastru:

Milkmagazine15

Casa din Malmo este locuită de o fetiţă şi părinţii acesteia. Îmi place cum au realizat totul foarte simplu, dar şi curajos, asortând culori puternice, impregând veselie şi culoare la toate nivelurile de amenajare, înclusiv storurile de la bucătărie sau pereţii tapetaţi:

Milkmagazine4

Milkmagazine3

Milkmagazine2

Milkmagazine8

Totul este accesibil pentru fiecare membru al familiei. Cea mică are un spaţiu de joacă generos, numai al ei. Însă în întreaga locuinţă se simte prezenţa copilului, părinţii transformând lucrurile acesteia în elemente de decor.

Milkmagazine5

Milkmagazine7

Milkmagazine

Milkmagazine6

Deci se poate, nu-i aşa?

Mai multe idei pentru amenajarea camerei copilului găsiţi în acest articol:

Camere cu dichis pentru bebeluşi

sau în acesta:

6 camere pentru copii, ca o poveste

Fotografii: MilkMagazine

Share This Post!