#SundayMood. L’art de la table

Inspiration - DesignTherapy

Unul dintre momentele mele preferate în weekend este să avem invitaţi la masă. De obicei la prânz deoarece cina este un moment mai puţin sincronizabil. De aceea, astăzi îţi dau câteva sugestii vizavi de aranjarea mesei. With a twist, ca de aceea ne aflăm pe un blog de design. Fie că eşti gazda unei petreceri sau ai doar câţiva invitaţi, dacă nu ignori partea decorativă a unei mese, îţi garantez că toată lumea se va simţi excelent şi va vorbi despre evenimentul găzduit de tine. 

modweddingcom

Indiferent dacă vrei să mergi pe tiparul clasic al veselei asortate sau pe abordarea mai modernă a combinaţiilor de culori, modele şi texturi, important este să ai o linie unitară. Să gândeşti totul în ansamblu şi să nu laşi nimic la voia întâmplării nici măcar atunci când aranjamentul este unul casual, precum o masă în grădină.

ikea

pinterest via bloglovin

Asortează paharele, foloseşte şervete de masă, pune flori multe, fie în vaze, sticle, borcane chiar. Poţi combina un stil vintage-rustic cu accente glam utilizând alături de veselă albă suporturi din lemn şi tacâmuri aurite. De asemenea, poţi alege teme cromatice sau, dimpotrivă, combina culorile. Deşi, aparent, nu este nicio regulă, de fapt totul este bine gândit. Aşa ca lookurile neglijente de vară sau machiajul no make-up. O contradicţie, dar care sugerează subtil cât eşti de sofisticat/ă.

baloontimecom

casatreschicblogspotgr

Orice efort în decorare, cât de mic, va fi recunoscut şi apreciat.

thefrenchtangerinecom

pinterest via bloglovin1

Poţi apela la mici trucuri: o scoică pe post de solniţă, etichete din carton legate cu sfoară, ştii că se poartă reconversia obiectelor. Foloseşte-ţi imaginaţia pentru a crea decoruri unice. Precum cel de mai jos, unde floarea a fost înlocuită de o simplă crenguţă.

79ideasorg

simonjamesdesign

Idei şi lucruri frumoase găsim şi la Somproduct:

Sau la Zara Home (ştiţi că sunt fan):

Ori la Ikea (altă „iubire”), unde vă recomand să poposiţi şi la zona de grădină, găsiţi inspiraţie şi acolo – de exemplu protecţii de ghivece care pot deveni felinare sau suport pentru florile puse într-un pahar:

Sper că v-am inspirat pentru următoarea masă, în familie sau cu invitaţi 🙂

Foto credit în denumirea imaginilor

Share This Post!