To do list de Paște: cumpărături, decorațiuni, cadouri

Inspiration - DesignTherapy

Paște

Acum că a venit cu adevărat primvara, parcă poate veni și Paștele. Și, pentru că mai e doar o săptămână până la Paște, am pregătit un articol care ar trebui nu doar să vă inspire, ci să vă fie și util. Practic, am făcut o listă cu câteva lucruri care ne pot face viața mai frumoasă și mai simplă, mai ales dacă avem invitați.

1.Decorațiuni – cadou de Paște

Coronițele de Paște sunt o mod recentă la noi, dar recunosc că mi se pare tare simpatică.  Poți realiza coroane chiar tu, acasă, cu flori, crenguțe, decorațiuni diverse, dar și cu figurine, ouă de plastic sau sfoară. Sunt o variantă faină pur și simplu pentru decorarea ușii, dar și ca piesă centrală pe masa de Paște. Ba chiar le poți oferi cadou atunci când mergi în vizită.

Paște

2. Masa de Paște

Cred că în cele mai multe familii masa de Paște este o tradiție. Nu știu ce vei găti, dar cu siguranță aranjarea mesei în ton cu evenimentul va avea un efect wow asupra invitaților. Mai jos am adunat câteva exemple simpatice, haioase totuși stilate, elegante.

Paște

Paste

Paste

Chiar dacă nu vrei să pregătești o masă atât de elaborată din punct de vedere al decorului, mici artificii pot face dintr-un pranz banal, unul extraordinar. Iată cât de simplu e:

Paște

Easy like a Sunday morning aș spune! Nu?

Cadouri de Paște

Să nu uităm de cadouri. Sincer, nu prea sunt adepta cadourilor speciale de Paște, însă cred că orice vizită ar trebui însoțită de un ceva drăguț. Ziceam mai sus de acele coronițe speciale. Apoi ar mai fi decorațiunile, lucruri pentru casă pe care și tu le-ai ține la vedere sau folosi. Și aici am adunat câteva produse de la magazinele mele preferate: Design&After, NordaShop, Combic. Prețurile sunt trecute în descrierea fotografiei:

 

Și dacă tot nu v-ați decis, atunci clasicele flori rămân o variantă elegantă. Floria a lasat o colecție specială dedicată acestei sărbători, așa că puteți folosi aranjamentele direct pentru masa de Paște. Pe lângă culorile pastelate, anemone, frezii, trandafiri, lalele, multă verdeață, designerii au adăugat și câteva oranamente specifice. Ce îmi place la Floria.ro: 1. când comanzi, poți adăuga și un cadou, șampanie, bomboane și chiar un tort; 2. florile arată muuult mai bine în realitate decât în poze. Și asta nu doar de Paște. Vă las aici și câteva aranjamente care mi-au plăcut:

Sper că vă este util acest articol, așa că nu-mi rămâne să vă doresc decât spor la decorat!

PS: Îmi cer scuze în avans pentru eventualele greșeli din text. Mi-am înmuiat laptopul în cafea, așa că scriu în sistem de avarie, pe un laptop împrumutat…

 

Share This Post!

1 Comment

  • 7 cadouri faine pentru cei care își iubesc casa | DesignTherapy februarie 28, 2020 at 7:06 pm

    […] Ce zici? Ți-a făcut ceva cu ochiul? Înainte să pleci, poate mai vrei să arunci un ochi și aici, că numai mâine nu-i poimâine: To do list de Paște: cumpărături, decorațiuni, cadouri […]