Trucul care te ajută să faci un upgrade casei cu un buget minim

Inspiration, Shopping Therapy - DesignTherapy

magazin mobilă MAM Bricolaj

Stăm mult timp în bucătărie. E locul confesiunilor. Îmi amintesc când eram copil cât de simplu era să mă destăinui în bucătărie mamei. Era locul secretelor noastre. În zilele noastre de adulți avem bucătărie, avem dining, avem insule – tot felul de variații ale acestui spațiu magic. Da, e magic. Nu-mi spuneți că n-ați simțit magia cafelei proaspete sau a unei prăjituri abia scoase din cuptor. Așadar, dacă și voi petreceți mult timp în acest spațiu, vă dau o idee despre cum să-I faceți un upgrade rapid. Cu mesele și scaunele potrivite.

Pentru a împărtăși povești și a începe conversații în jurul mesei cu bunătăți, alături de prieteni și de familie trebuie să te simți confortabil. Să ai suficient spațiu încât să pui toate farfuriile, tacâmurile, șervețelele, dar și bolul cu supă. Sau cele 7 cutii de pizza comandate.

Așa că, dacă nu ai un spațiu prea generos, dar îți place atmosfera descrisă mai sus, ia o masă extensibilă. Este soluția cea mai simplă când vine vorba de organizarea și eficientizarea spațiului și astfel nu vei avea întregul living blocat mereu.

Eu am găsit mai multe variante la MAM Bricolaj, care se încadrează într-un buget mediu.

magazin mobilă MAM Bricolaj

Scaunele de bar, un detaliu cool

Tot în showroomul MAM Bricolaj am găsit și scaune de bar. Cele metalice pot completa perfect un design industrial, sunt fantastice atunci când vrem să creăm un punct de interes într-un spațiu și, chiar dacă nu vin într-o paletă cromatică atipică, forma lor este suficientă pentru a atrage atenția.

Dacă preferi un stil mai clasic, atunci ai la dispoziție varianta de bar a scaunelor de mai sus. Spătarul înalt le face confortabile pe termen lung, așa că poți transforma o insulă de bucătărie și în biroul tău provizoriu.

magazin mobilă MAM Bricolaj

Masa – surpriză

Nu am putut să părăsesc magazinul de mobilier și bricolaj fără să mă joc cu această masă, pe care o văd perfectă dacă ai o grădină, dar nu numai. Este o msă extensibilă ce poate fi depozitată pe verticală, moment în care devine un raft interesant. Designul industrial o face versatilă și ușor de integrat într-un spațiu contemporan, iar eu văd pe rafturi câteva cutii funky și coșuri metalice în care poți depozita lucruri pe care să le utilizezi când extinzi masa. Adaugă câteva ghivece/vaze și vei avea un colț superb care devine spațiu de lucru sau de luat masa în câteva secunde. Cu toate decorațiunile incluse.

Cum ajungi la MAM Bricolaj

magazin mobilă MAM Bricolaj

Și pentru că am vorbit de buget, unul dintre cele mai accesibile locuri în care poți ajunge este MAM Bricolaj. Are în București trei magazine, unul în zona Morarilor, unul în zona Luica și unul în zona Ghencea, însă îi găsești și online.

MAM Bricolaj este o companie românească din industria de bricolaj, înființată în 2011 de Cristian Găvan, MAM Bricolaj are implementat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare a materialelor pentru mobilier, fiind singurul magazin specializat din domeniu cu autoservire. În stoc sunt peste 10.000 de articole despre care consilierii pot oferi consultanță, timpul de servire este scurt, iar orarul magazinelor extins.

La MAM Bricolaj găsiți o gamă complexă de produse, de accesorii pentru bucătărie, adezivi, balamale, Pal-uri, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, mânere, MDF, organe de asamblare, picioare pentru mobilier și mese, profile de aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, paturi, sisteme pentru dressing, sisteme pentru sertare, sisteme de ridicat, uși de interior, vopsele. 

Share This Post!