Tu ai da 700.000 de euro pe acest duplex?

Inspiration - DesignTherapy

duplex

Cu toții visăm la casa noastră. Perfectă. Amenajată ca în reviste. Cu spațiu pentru tot și toate. Care să fie mereu în ordine… Ei bine, așa arată casa aceasta. Adică un duplex tare fain, care costă aproape 700.000 de euro. Da, da, ați citit bine. Doar atat. Hai să vi-l arăt și apoi îmi spuneți părerea voastră:

Spațiul de zi din duplex

În primul rând, ce atrage atenția, este scheletul de lemn evidențiat clar. Mansarda înaltă păstrează bârnele de lemn mai degrabă ca pe niște elemente ornamentale decât necesare, după cum se pate observa. Amenajarea este simplă, în stil minimalist, scandinav, respectând paleta cromatică deja bine cunoscută a stilului. Peretele de accent, văruit în gri nu face decât să sublinieze linia nordică a acestui duplex superb.

duplex

duplex

Zona de bucătărie/dining este delimitată inclusiv prin materialele folosite pentru podea. Dacă parchetul acoperă zona de living, gresia simplă, gri, este dedicată zonei de dining și bucătăriei. Este de remarcat covorul din zona de dining, în culori și din fibre naturale, făcând astfel o trecere subtilă de la zona precedentă. Pe de altă parte, lumina scaldă întreaga zonă și face spațiul extrem de prietenos.

duplex

duplex

duplex

Peretele de cărămidă este un detaliu subtil. Îl vom vedea repetându-se și la nvelul superior al acestei locuințe superbe. De altfel, se remarcă folosirea materialelor naturale atât pentru a sublinia etajul – de altfel marcat cu pereți de sticlă -, dar și scările construite în stil ultra-minimalist.

duplex

duplex

Bucătăria beneficiază de un colțișor tare simpatic pentru a-ți bea cafeaua dimineață.

duplex

Home office în duplex

Acest apartament nu ar fi fost perfect fără un spațiu amenajat pentru birou. Un spațiu ca acesta de mai jos, care se află lângă o bibliotecă simplă, asamblată din polițe în culoarea peretelui, astfel încât întreaga amenajare să curgă lin. Și ce altceva putea să aibă această zonă dacă nu un șemineu?

duplex

duplex

Dormitoare spațioase și luminoase

Iată și peretele de cărămidă despre care spuneam mai sus, alături de luminatoare care îți oferă un somn liniștit, practic sub stele.

duplex

duplex

Acest dormitor dă spre o terasă superbă, care îți oferă o priveliște de vis asupra cartierului. Locuința se află îîntr-un cartier construit la 1888, ca mai toate spațiile locuibile din zonă, așă că priveliștea este una minunată.

duplex

Băile – arta minimalismului

De cele mai multe ori, la astfel e amenajări sar peste băi deoarece sunt destul de comune. Nu și în acest caz. Baia acestui duplex este superbă și imaginile sunt mai mult decât grăitoare:

duplex

duplex

Duplexul mai beneficiază de o baie de serviciu și de un spațiu de depozitare și de serviciu generos, unde se află mașina de spălat rufe și uscătorul.

Apartamentul măsoară în total 130 de metri pătrați și se află într-un cartier de lux din Gothenburg, al doilea oraș ca mărime din Suedia. Se afla la etajul 5/5 dintr-un imobil relativ nou, construit în 2004. A fost complet renovat în 2013 și este de vânzare. La prețul de 695.000 de euro. Ce ziceți, merită?

Foto: Stadshem.se

Share This Post!

9 Comments

 • Claudia's Choice august 21, 2018 at 5:07 pm

  Pentru salariile lor, nu cred ca este un pret prea mare. Mie imi place ca e minimalist, insa e prea aproape de vecini 😀

 • Daniela Oţet august 21, 2018 at 7:37 am

  Wooow. Cat de frumos poate sa fie. Și are acolo si o biblioteca. Mamă. I’m in love. ❤❤❤

 • Rokolla august 20, 2018 at 10:52 pm

  Este o suma mare, dar daca i-as avea cred ca as vrea sa-mi iau o casa care sa arate de-a dreptul spectaculos

 • Eva Luna august 20, 2018 at 3:33 pm

  Yep, numai pentru cata lumina intra in casa. Arata tare bine! <3

 • Stefania Petrescu august 20, 2018 at 10:05 am

  Arata foarte bine, este foarte modern și diferit. Cred ca își merita banii.

 • Mihaela Curea august 20, 2018 at 9:53 am

  Este un duplex amenajat chiar foarte frumos, dar 700.000 euro i-as investi intr-o casa cu o gradina mare si piscina.

 • NITA DIANA august 19, 2018 at 7:40 pm

  Wow! Arată în mare fel…totuși suma de 700.000 de euro, nu e de ici, de colo. Duplexul e pe stilul meu, dar nu știu dacă aș investi chiar așa de mult…

 • sosoi paula august 19, 2018 at 6:58 pm

  E un spatiu foarte reusit insa e relativa treaba daca as da 700.000 pentru un duplex cand as putea la fel de bine da banii astia sa imi fac o casa si sa am si putin gazon 😉 Cred ca luxul dinauntrul lui ar fi desconsiderat de o familie cu copiii care vor zugravi imediat peretii 🙂

  • DesignTherapy august 20, 2018 at 11:24 am

   :))) te inteleg perfect 🙂