Un apartament luminos și o amenajare simplă, dar de efect

Inspiration - DesignTherapy

design minimalist

Se dă un apartament de 3 camere. Mediu de generos, adică 89 de metri pătrați utili. Nu e deloc rău, având în vedere că în București am văzut și apartamente de 55 mp repartizați în 3 camere. Revenind, acest apartament nu este în București, însă ar putea fi oriunde. Designul său este simplu, accesibil, ușor de replicat cam în orice locuință fără investiții uriașe. Sunteți curioși? V-am pregătit fotografiile care vă vor convinge! 

Începem cu o perspectivă asupra acestui living luminos, deschis, care dă senzația de spațialitate. Dispunerea mobilierului pe laterale, cu punct central masa de dining, contribuie la a oferi această impresie de spațiu mare. Lumina pătrunde nestingherită, iar pereții sunt decorați cu tablouri în stil contemporan ce completează designul minimalist, nordic al acestui apartament de trei camere. Însă poate cel mai important element de decor îl reprezintă plantele, care dau un vibe fantastic. 

design apartament 3 camere

Iată și o altă perspectivă asupra livingului, cu zona de relaxare în prim-plan. Cromatica este neutră, dând o atemporalitate dorită designului. Gândește-te ce simplu este să personalizezi acest spațiu cu accente de culoare! 

Cromatică neutră și design minimalist

Iată și bucătăria, în vecinătatea livingului, care păstrează cromatica neutră. Este puțin prea albă pentru gustul meu, însă câteva electrocasnice mici și obiecte de decor ar putea anima atmosfera suficient cât să te invite la sesiuni de gătit în familie ori cu prietenii. 

Dormitorul, un accent binevenit

Dormitorul uimește prin culoarea-accent, un element disruptiv având în vedere restul amenajării. Iar eu aș putea spune că nu-mi pot lua ochii de la tăblia confortabilă a patului care mă duce cu gândul la duminici leneșe cu o carte în mână.

Designul apartamentului de 3 camere este simplu, cum spuneam, însă aceste elemente îi dau un aer sofisticat. Funcționalitatea primează și nu pot să nu remarc și zona geamului cu o sursă de încălzire integrată subtil, dar la vedere, un accent industrial binevenit. 

design apartament 3 camere

Baia este în același ton cu bucătăria, funcționalitatea este clară. Din nou, un pic de culoare nu ar strica, însă aceste imagini sunt pregătite pentru a închiria acest apartament, așa că bănuiesc că proprietarii și-au dorit să lase spațiu pentru personalizare. 

Design atemporal în 3 camere luminoase

La final vă mai las câteva detalii ale acestui apartament superb. Luminos, cu un design discret, dar eficient, cozy și care invită înăuntru. Trebuie să recunoașteți că nu pare deloc greu să te obișnuiești cu un astfel de apartament. 

Dacă ți-a plăcut această amenajare, atunci te invit să descoperi și: Două camere luminoase, un apartament cu un design simplu și eficient

sau: Un apartament ca un macaron delicios. În București.

Fotografii: Bjurfors.se

Share This Post!