Un apartament… regal. 3 camere și o terasă de vis

Inspiration - DesignTherapy

Pentru că tot s-a vorbit intens în ultimele săptămâni de cel mai nou cuplu regal, astăzi vă fac un tur virtual printr-un apartament superb. Sunt trei camere care poartă un aer sofisticat și misterios. Cred că nu greșesc când spun că și niște fețe regale ar sta fără probleme aici. Măcar în weekend.

Nu vă voi bombarda cu prea multe informații. Vă spun câteva lucruri concrete: suprafața este de 92mp. Adică este un apartament destul de mare, ceea ce-i conferă un anume aer de confort. Bucătăria, open space, este scăldată în lumină datorită ferestrelor generoase și a poziționării perfecte. Culorile neutre contribuie la senzația de spațialitate. Îmi place mult că masa este plasată chiar lângă fereastră. O vedere superbă la fiecare mic dejun, chiar dacă peisajul este unul urban, nu asupra unei grădini generoase.

apartament regall

apartament regall

apartament regall

Livingul din apartamentul regal

Apartamentul regal este de fapt o mansardă spațioasă, amplasată pe două niveluri, prin urmare și formele mai puțin obișnuite, neregulate ale plafonului. Evident, totul este așezat impecabil. De la șemineu, la covorul cu motive orientale

apartament regall

Compartimentarea acestui apartament este neobișnuită și, în același timp, superbă. Nu credeți?

Dormitor regal

Îmi plac foarte mult tablourile, o alegere neobișnuită pentru un dormitor, trebuie să recunoașteți. Dar dacă vorbim de un apartament regal, atunci lucrurile atipice sunt de fapt un lucru cât se poate de comun.

apartament regall

Depozitarea este tare simpatică și, se vede, eficientă:

Și… terasa regală!

Cred că este piesa de rezistență a acestui apartament. Cel puțin pentru mine. Este locul unde mi-aș petrece cel mai mult timp…

 

Foto: Lundin.se

Share This Post!

5 Comments

 • Simona iunie 1, 2018 at 9:25 pm

  Un apartament la mansarda! Wow! Ce superb arata!! Cine nu si-ar dori un asa spatiu minunat de locuit? ??? O sa visez frumos la noapte.

 • Anca iunie 1, 2018 at 8:22 pm

  Si eu prefer culorile neutre, chiar imi place cum arata.

 • LacraRevs (@LacraRevs) iunie 1, 2018 at 8:49 am

  Arată extraordinar!!! Dacă aș avea un așa apartament nu aș mai ieși din casă:))

 • Irina iunie 1, 2018 at 8:26 am

  Cat de frumos este acest apartament.

 • Mihaela Curea iunie 1, 2018 at 7:37 am

  Imi place mult iesirea pe terasă, acele scări din lemn, interesant.