Vis în alb. Un studio boem şi classy

Inspiration - DesignTherapy

Astăzi vă prezint un studio superb. Amenajarea este simplă şi efectul este fantastic. Designul monocrom beneficiază de o pată de culoare, dar nici aceasta prea evidentă: canapeaua romantică din piele cognac închis. 

Podelele s-au păstrat albe, la fel şi pereţii, uşile, iar albul este definitoriu şi pentru restul amenajării: mobilier (inclusiv la bucătărie), detalii de decor, corpuri de iluminat. Din loc în loc albul pereţilor este spart de nuanţe de negru şi gri date de tablourile în stil contemporan. Designul minimalist se bucură de câteva înflorituri romantice, cum este canapeaua.

Bucătăria continuă acelaşi stil curat, iar partea mea preferată o reprezintă faptul că studioul poate deveni uşor un open space prin simpla deschidere a uşilor duble. Astfel, locul devine încăpător şi primitor. Odată închise, aceleaşi uşi creează o atmosferă intimă. La fel de mult îmi place faptul că dulapurile s-au mutat pe holul generos, astfel încât spaţiul camerei de zi/dormitorului nu a fost aglomerat deloc.

Apartamentul se află în Suedia. Vă place?

Fotografii: Nordicdesign.ca (andersbergstedt.com/Entrance)

Share This Post!