Vrei să creezi interioare de poveste?

Inspiration - DesignTherapy

Designul de interior este o stare de spirit, o artă. O artă care îmbină culorile, texturile, formele, dar şi pasiunile, dorinţele, nevoile. Şi pentru a găsi îmbinarea perfectă dintre acestea ai nevoie de talent, dar nu numai. În atâta poezie, nu strică şi puţină teorie, cu alte cuvinte. Iar dacă simţi că te pricepi la acest domeniu şi poate chiar ai vrea să transformi pasiunea pentru design într-un business, poate că ar trebui să te înscrii la acest concurs. 

Cum participi?

Atelierele ILBAH a lansat de curând un concurs dedicat pasionaților de design de interior şi oferă ca premiu un curs autorizat de Decorator de Interioare, în valoare de 2.200 de lei, acreditat de Ministerul Muncii. Tot ce ai de făcut este să trimiți aici maximum 4 fotografii care să ilustreze o amenajare făcută de tine, alături de descrierea proiectului în cateva cuvinte. Proiectul poate fi reprezentat de o locuință în ansamblu, o cameră, un balcon, un spatiu de relaxare. Nu trebuie să-ți faci griji în privința execuției, deoarece acest concurs este dedicat exclusiv amatorilor și pasionaților de design de interior.De

Prima etapă a concursului se încheie pe 15 august, aşa că grăbeşte-te să-ţi depui proiectul. În a doua etapă, arhitecții de la Atelierele ILBAH vor selecta propunerile cele mai interesante, iar acestea vor ajunge în finala concursului. În perioada 26 august-15 septembrie, publicul va avea ocazia să voteze pe pagina de Facebook a organizatorilor proiectul de amenajare preferat. Câștigător va fi declarat proiectul cu cele mai multe like-uri și va fi anunțat pe 16 septembrie 2016.

De ce să participi? 

Cu ajutorul trainerului arh. Miruna Ardelean, timp de 10 săptămâni, câştigătorul va învăța care sunt regulile după care se ghidează un designer în amenajarea spațiilor interioare, cum să foloseasca culorile și texturile potrivite, precum și multe alte secrete ale acestei frumoase meserii. Cursul, acreditat de Ministerul Muncii, include vizite la furnizori de mobilă și de decorațiuni, precum și realizarea de proiecte 2D și 3D astfel încât, la absolvire, câștigătorul va fi pregatit să amenajeze orice spațiu de locuit.

Mai multe despre acest concurs aici.

Share This Post!