Welcome spring! De ce sa ne umplem casa de flori

Inspiration - DesignTherapy

Florile ar trebui sa faca parte din ambientul casei, al biroului indiferent de anotimp. Dar sa spunem ca primavara ne ofera un pretext in plus. Dupa o iarna mai mult sau mai putin grea, dar cu siguranta mohorata, primavara si florile reprezinta o gura de aer.

Asa ca trebuie sa profitam din plin. Florile intregesc un decor, il completeaza, il pun in valoare. Evitati-le in dormitor si in camera copilului insa, unde ar putea crea disconfort din cauza consumului de oxigen.

Puteti sa va creati propriile aranjamente. Cam asa:

Sau puteti cumpara altele gata facute. De 1 martie, floraria Floria a lansat colectia de primavara. Ne place pentru ca imbina culori spectaculoase precum violet, roz, portocaliu, grena si galben. Ranunculus, lalelele si freziile sunt florile care se remarca in buchetele create de designerii Floria.ro. Cam asa arata cateva buchete din noua colectie:

Daca ai nevoie de vase potrivite, da o fuga la Ikea. Acolo vei gasi cu siguranta ceva care sa se potriveasca decorului casei tale. Iar preturile pornesc de la 2,90 lei. Mizati pe combinatii de forma si culoare.

La final mai am de spus doar: bine ai venit, primavara! 

Foto: Etsy.com, CountryLiving.com, StyleCaster, Pinterest, Ikea.ro, Floria.ro

Share This Post!

1 Comment

  • Maillot Barcelone Pas Cher octombrie 15, 2016 at 4:40 am

    This is a really good read for me, thank you!