1 Iunie. Cadourile „designish” pe care copilul le va adora

Kids Room - DesignTherapy

De multe ori mă întreabă prietenii ce să cumpere cadou celui mic. Sau altor puşti din jurul lor. Alegeri la îndemână sunt multe, însă ce ai spune dacă ar exista nişte cadouri care au şi o funcţionalitate aparte. Nu doar că sunt simpatice, dar îl vor ajuta pe cel mic să înveţe să îşi organizeze camera şi programul. Asta am descoperit eu cu jucăriile Maileg. Desigur, există şi alte game de produse din aceeaşi categorie, dar eu m-am oprit la Maileg pentru că respectă în mare parte funcţionalitatea şi dinamica unei locuinţe, iar în plus arată genial! 

Maileg este un brand nordic, iar toată povestea pleacă de la nişte şoricei simpatici. Sunt o familie întreagă, inclusivi verişori, mătuşi şi aşa mai departe. Au paturile lor în cutie de chibrituri sau le poţi amenaja o cameră în toată regula. Mi se par absolut adorabile scaunele în miniatură, care sunt de fapt replici ale unor scaune cât se poate de normale. Îmi place la Maileg faptul că întregul ansamblu nu a fost gândit ca o cameră de păpuşi, ci ca o cameră în miniatură. Toate produsele sunt trainice, de foarte bună calitate, nu vei avea ceşti de plastic sau ustensile de bucătările care să se rupă. Chiar partea de vase – ceainic, oale, crătiţi, sunt metalice şi, ştiu că mă repet, extrem de simpatice.

Şi tot ce ţine de casă, inclusiv o… casă:

Apoi, toţi aceşti năzdrăvani pot fi antrenaţi în diverse activităţi:

Cadouri de 1 iunie cu activităţi

Tot din seria cadourilor şi cu design, dar şi funcţionale, aş mai adăuga panourile cu litere luminoase:

Sau postere de colorat în diverse forme (cele sub formă de rolă se pot lua şi în maşină):

 

 Sau nişte seturi pentru masă (acasă sau la pachet), tare simpatice! (Noi îl avem pe cel cu iepuraş, evident)

Toate aceste minunăţii, cu preţuri pornind de la 45 de lei, se găsesc la Design & After, un showroom dedicat stilului nordic, în care te vei simţi ca acasă. Aici ai şi o cameră în miniatură unde sunt expuse şi toate cele prezentate mai sus. Este deschis şi de 1 iunie, aşa că dacă vreţi să cumpăraţi un cadou last minute, aveţi de unde alege!

Share This Post!