3 idei altfel pentru camera copilului

Kids Room - DesignTherapy

Când sunt bebeluși te gândești că nu vor avea niciodată camera lor. Nici nu vrei atunci. Însă de la 3-4 ani, este necesar și sănătos să îi amenajezi un spațiu al lui. Despre reguli de amenajare și nu numai am mai vorbit aici și aici. Astăzi povestim despre ceva puțin mai specific și anume câteva idei despre cum puteți personaliza camera copilului.

Litere decorative 

Este un trend care a prins și la noi destul de mult. Și care arată foarte interesant și util atunci când ai mai muli copii. Iar când alegeți ca furnizori producători independenți, care fac totul manual, știți că nu veți da greș. De exemplu Căsuța Creativă are niște idei minunate pentru a ilustra numele copiilor. Literele sunt din polistiren extrudat, au cam 15 cm înălțime și fiecare literă costă între 8 și 15 lei, în funcție de tehnica folosită. Iată câteva exemple:

Litere decorative frumoase am găsit și la Art Letters:

Mai găsim litere interesante, de data aceasta decorate cu textile, și alte decorațiuni din fetru la Ema Decorations sau la Flori Presate cu Lipici, unde elementul de bază este floarea, așa cum spune și numele. Prețurile sunt foarte bune, iar personalizarea ține doar de imaginația voastră și a designerului.

Păpuși pictate manual 

La Happy Dolls by Beatrice găsim niște păpuși pictate manual, foarte frumoase, care pot fi făcute astfel încât să semene cu copilul vostru. Sau cu personajul lui preferat din desene animate. Sunt niște păpuși mari (aproximativ 55 cm) și costă 200 de lei.

Desene personalizate

Altă variantă pentru a avea o cameră deosebită pentru copilul vostru este de a-i picta pereții. Copiii adoră formele, culorile, adoră să inventeze în fiecare seară (alături de voi) povești noi. Nu trebuie să faceți picturi impresioniste sau demne de galerii de artă. Este suficient să pictați personajele preferate sau pur și simplu să desenați împreună.

Dacă nu vă simțiți inspirați, puteți apela la stickere. La Mumkin Pumpkin găsești o mulțime de stickere potrivite și pentru fetițe și pentru băieți, la prețuri decente.

 

Share This Post!

2 Comments

  • Dana august 23, 2016 at 9:14 pm

    Ce fain! Nu ma pot decide care-mi place mai mult. Ideea cu literele este la moda vad. Papusile sunt dragalase foc!
    Noi avem peretii pictati manual.

    • DesignTherapy august 24, 2016 at 10:39 am

      Mă bucur de feedback! Poate ne trimiţi imagini cu pereţii voştri!