Camera copilului. Altfel

Kids Room - DesignTherapy

Ideal pentru orice familie este sa aiba o camera a copilului in care acesta poate avea intimitate, se poate juca, odihni, organiza. Regulile de amenajare sunt simple:

1. Camera nu este a voastra. Trebuie sa reflecte personalitatea copilului, preferintele lui, de la culorile preferate la stilul de mobila sau de decor. Copiii stiu foarte bine ce vor, trebuie doar sa-i intrebati (click pe imagini pentru a deschide galeria – n.r.).

2. Aspectul practic este esential: spatii de depozitare bine gandite, accesibilitate la haine, jucarii, carti… Un birou cu scaun confortabil, scaune si masa de joaca, un divan pentru mama/bunica sau pentru un prieten care ramane peste noapte…

3. Nu incercati sa „asortati” camera copilului cu restul casei. Asta daca nu vreti sa refuze sa isi petreaca acolo timpul. In plus, intr-o camera de copil se reinventeaza functionalitati, inovatia fiind absolut necesara. Pastrati veselia, jocul la vedere, jucati-va cu culori, texturi, forme. In acest mic univers se dezvolta imaginatia copilului vostru. Si, de ce nu, aici va puteti permite sa redeveniti si voi copii, oricand.

Despre reduceri la obiecte de mobilier si accesorii pentru camera copilului am mai scris aici: Kids Room. Idei de decor in sezonul reducerilor.

Iar daca sunteti la inceput si vreti sa amenajati camera unui bebelus, gasiti inspiratie aici: Nursery Room.

Fotografii: pinterest.com, petit&small.com,apartmenttherapy.com, thebooandtheboy.com, lushome.com, bloglovin.com, mommo-design, 2littlehands.com, domainedeco.com, projectnursery.com, planete-deco.fr, theberry.com, littledwelings.com, decorpad.com, pourmadouceur.fr, kira_pernile, aufeminin.com, domainehome.com s.a.

Share This Post!

2 Comments

  • Little Princess. 35 de idei pentru camere de fetite martie 8, 2016 at 8:13 am

    […] Iar mai multe idei pentru camera copilului gasiti aici: Camera copilului. Altfel […]

  • 16 camere pentru baieti. Liber la imaginatie si aventura martie 4, 2016 at 10:49 am

    […] Daca vreti sa mai vedeti si alte camere de copii, gasiti inspiratie aici: Camera copilului. Altfel […]