Camere pentru frati/surori. Cum sa-i impaci, cu stil

Kids Room - DesignTherapy

Ai doi copii si o singura camera pe care trebuie sa o imparta si nu stii cum sa faci astfel incat amandoi sa fie fericiti si sa aiba spatiul lor? Atat timp cat diferenta de varsta dintre ei este de maximum 5-6 ani, nu este imposibil. Ba chiar poti face acest lucru oferindu-le o camera de vis, in care amandoi sa se simta perfect. Dar hai sa vedem cateva exemple, nu trebuie sa ma credeti pe cuvant:

Aceste camere sunt neutre si se potrivesc si baietilor si fetitelor. Daca aveti un baiat si o fetita, de varste foarte apropiate, avem si alte idei:

Important este ca fiecare copil sa aiba spatiul sau personal. Sa aiba putina intimitate, sa aiba unde sa-si tina jucariile preferate pe care uneori nu vrea sa le imparta cu nimeni. Iar fiecare dintre copii isi poate pune amprenta pe spatiul lui. Cand sunt de varste mai mici si daca spatiul o permite, puteti pune paturile alaturate. Atunci cand diferenta este mai mare, iar ei au trecut de varsta de 8-10 ani, paturile suprapuse sau asezate in colturi diferite ale camerei sunt o varianta care ofera mai multa intimitate.

Camere de copii cu mult stil se pot amenaja cu ajutorul mobilierului de la Ikea:

Preferatul meu este patul suprapus Norddal care se poate transforma si in doua paturi alaturate:

Sau pot fi luate de-a gata de la Innova. Aici am gasit cateva camere cu spatii de depozitare bine gandite. Sunt potrivite pentru copii mai mari, cam de la 8 ani, mai ales in cazul paturilor suprapuse.

De asemenea, puteti apela la producatorii nostri autohtoni. Terra Mob Prod este o mica afacere de familie, unde se pune mare pret pe detalii, calitate si promptitudine. Iar mobila produsa dupa dorintele fiecarui client in parte este la un pret cat se poate de cinstit. Mai multe detalii despre Terra Mob Prod, precum si imagini cu mobilierul realizat de mesterii priceputi, gasiti aici.

Daca vreti mai multe idei despre cum sa amenajati camera unei fetite, puteti citi acest articol. Pentru aventuroasele camere de baieti, gasiti idei aici.

Share This Post!