Cele mai frumoase jucării pentru copii

Kids Room - DesignTherapy

jucării pentru copii

Știți că mulți copii au prieteni imaginari. Zilele trecute mă gândeam să-i iau lui Damian o jucărie care să înceapă să-i fie prieten. Avem deja un elefant, un câine, dar parcă niciunul nu are potenial de prieten cu care să doarmă, să (re)adoarmă (aici e buba cea mare), să mănânce și care să-l covingă să intre în casă. Așa am ajuns la niște jucării absolut superbe, care sper eu că vor reuși să ducă la îndeplinire planul nostru. Vi le arăt și vouă, desigur!

Plușuri delicate de la Ragtales

Diana de la Ranevents mi-a făcut cunoștință cu Ragtales. Niște plușuri mici, simpatice, în trei mărimi, cea mai mare fiind de 50 cm. Sunt de-a drepul superbe, iar prețurile pornesc de la 70 lei. Sunt perfecte inclusiv pentru bebeluși, așa că puteți reține site-ul lor pentru data viitoare când mergeți în vizită.

Jucării de la Maileg

Din aceeași categorie a jucăriilor speciale face parte și brandul Maileg, pe care îl găsim la Design&After. Iepurii nu lipsesc nici ei, în diferite mărimi.  Sunt jucării realizate manual, delicate și simpatice. Ce îmi place în mod deosebit sunt accesoriile. Există o mulțime de jucării care par rupte din realitate: bucătării, cutii de chibrituri-case, valize cu haine.

Realizate în România

Iepurașii și șoriceii de mai sus nu sunt însă singurii găsiți de mine. În căutări am mai dat peste uun brand românesc, făcut de o tânără din Oradea. Năsturelul Fermecat se cheamă pagina ei și acestea sunt jucăriile entru copii minunate pe care le creează:

Ce ziceți de aceste minunății? Soțul susține că mai degrabă mă joc eu cu ele decât D. Are dreptate. Nu știu dacă în cazul fetițelor lucrurile stau diferit, dar noi nu am ajuns încă la varianta în care să ne jucăm cu personaje. Mai degrabă construim, dărâmăm, ne luăm la trântă, dansăm, distrugem chestii.

Mai am câteva recomandări în materie de jucării, însă voi reveni asupra lor în curând. Azi am vrut să vă arăt aceste minunății mai ales pentru că vine Paștele, iar o jucărie ca aceasta este și un cadou potrivit. Voi ce jucării pentru copii mai cumpărați?

Share This Post!

5 Comments

 • codruta aprilie 7, 2018 at 6:51 pm

  Ce dulce ai scris despre Nasturel, mii de multumiri 🙂 Ale mele zane, care apar si in poza cu jucarii sunt foarte incantate de personaje, in special de papusi. Ele-mi sunt si inspiratie si critic

  • DesignTherapy aprilie 10, 2018 at 7:01 pm

   <3 cu mare drag! Si noi avem o perna-norisor de la Nasturel :) Am primit-o cadou si ne e tare draga.

 • Eliza aprilie 6, 2018 at 8:48 pm

  Foarte drăguțe!

 • Marina aprilie 6, 2018 at 6:52 am

  Ce frumoase sunt! Fata mea nu se joaca încă cu păpuși, plusuri. Ea e pe construit, desenat(mazgalit). Sunt numai bune de dăruit pentru copiii care apreciază astfel de cadouri.

  • DesignTherapy aprilie 6, 2018 at 8:02 pm

   <3 Stiu ce zici... Asa e si Damian.