How to: Obiecte de decor ce-ţi vor aminti mereu de copilul tău

Kids Room - DesignTherapy

Hăinuţe, jucării, pantofiori – câteva dintre lucrurile bebeluşului pe care vrei să le păstrezi pentru totdeauna. De cele mai multe ori însă, ele rămân într-o cutie mulţi ani sau ajung să se piardă. Azi îţi prezint câteva idei de transformare a acestor lucruri dragi în obiecte de decor care îţi vor rămâne mereu aproape.

1.Tablouri cu primele hăinuţe 

Poţi păstra primele amintiri despre copilul tău – hăinuţele din spital, brăţara de la maternitate, prima fotografie, într-un tablou care va rezista perfect în timp mai ales dacă alegi o ramă care are geam.

2. Jucării din haine 

Salopetele copilului tău pot fi transformate cu puţină rabdare şi îndemânare în urşi, iepuraşi sau alte jucării. Cam aşa:

MariaTeixeira

3. Tablouri din jucării 

Le poţi ataşa ca atare unei rame frumoase, chiar pretenţioase şi astfel vei putea avea un tablou special, perfect pentru camera copilului tău până ce acesta va creşte. Chiar şi după aceea, îl poţi păstra ca obiect de decor special de care se vor bucura şi nepoţii.

apartment therapy

O altă variantă este să păstrezi amprenta jucăriei preferate a copilului tău, întocmai ca în imaginea de mai jos. Combinaţia alb-negru este una clasică şi de efect, dar poţi încerca şi alte combinaţii, în funcţie de preferinţe.

4. Amprente, fotografii, jucării

O altă metodă de a păstra amintiri frumoase legate de copilul tău este să vă puneţi amprentele pe un tablou. Sau pe o placa de lemn pe care sa o decoraţi cu litere de lemn. Este foarte simplu şi suficient să daţi un strat de lac deasupra pentru a conserva cât mai bine lemnul. Una dintre decoraţiunile mele preferate este şi rama foto cu imagini de la ecografii. Nici cea creată din maşinuţele preferate ale copilului nu ar trebui uitată. O altă variantă de a păstra amintiri despre cum a crescut copilul este păstrarea primelor încălţări.

Sper că aţi găsite utile aceste metode şi idei. Eu am încercat deja cu mare succes o parte dintre ele. Dacă aveţi proiecte interesante, le puteţi prezenta într-un comentariu.

Share This Post!