5 idei geniale pentru camera copilului

Kids Room - DesignTherapy

Camera copilului este un subiect preferat de mine. Pentru că mereu găsesc idei noi şi interesante, numai bune de aplicat. De data aceasta vreau să vă împărtăşesc tocmai lucrurile speciale, dincolo de partea funcțională, și anume câteva idei care vor transforma spațiul celui mic într-un loc de joacă doar al lui. 

1.Garderobă de supererou

Cu siguranță toți copiii se dau în vânt după costume de toate felurile. Băieții vor să fie supereroi, fetele prințese. Sau poate că le plac costumele cu animale sau cele legate de meserii. Indiferent de pasiune, cu siguranță toate acestea au nevoie de un loc special.

2. Cultivă-i pasiunile

Dacă este pasionat de supereroi, de ce să nu aibă o cameră de supererou? Sau de prințesă? Un tapet special, decorațiuni, lenjerie de pat, mici detalii care îl vor face să se simtă fericit. Și important, pentru că voi, părinții, îi luați în serios pasiunile.

camera copilului

camera copilului

camera copilului

3. Organizare cool în camera copilului

Dacă este pasionat de maşinuţe, ar fi drăguţ să le aibă frumos aranjate, nu-i aşa? Fie că vorbim de o bandă magnetică sau de etajere dedicate, există o mulţime de soluţii practice şi ieftine pentru camera copilului.

camera copilului

camera copilului

camera copilului

4. Loc de joacă

Un perete – tablă sau un perete magnetic, un cort, un leagăn, sunt câteva idei pentru un spaţiu de joacă altfel, care nu mereu se regăseşte la interior. Aşa că oferă-i prilejul de a face lucrurile care îi plac, atunci când îi plac. Pentru fetiţe, o măsuţă de toaletă specială poate fi o surpriză plăcută.

5. Mobilier tematic pentru camera copilului

Nici nu trebuie să spun multe despre acest aspect. Un pat în formă de maşină, de barcă sau de avion, de caleaşcă sau orice altceva credeţi că i-ar fi pe plac copilului vor transforma camera.

Mai multe idei pentru camera copilului găsiţi şi aici: Camere pentru copii care te vor face sa visezi sau aici: Idei de organizare pentru camera copilului

Share This Post!