Idei de Crăciun pentru camera copiilor

Kids Room - DesignTherapy

Crăciunul mi se pare că este o sărbătoare a copiilor. Mici, dar şi mari. Trebuie să recunoaştem că ne place să ne simţim din nou copii, să ne răsfăţăm cu dulciuri şi ciocolată caldă… Aşa că nu ar trebui să neglijăm camera celor mici când vine vorba de decorul de sărbătoare. Iată câteva idei:

Bradul de Crăciun este nelipsit din decor. Poate că nu ai loc să pui un brad în camera celui mic sau poate nici nu este indicat (dacă este prea mic), însă există variante care presupun puţin efort şi imaginaţie. De exemplu, unul dintre decorurile mele preferate este acesta, cu un brad aplicat şi transformat în calendar de advent:

christmas365greetingscom

Dar poţi folosi şi decoruri artificiale, important este să decoraţi împreună:

pier1import

buzzfeedcom

De asemenea, poţi aduce spiritul Crăciunului mai aproape prin accesorii, prin lenjeria de pat şi perne cu decor de sărbătoare, prin ghirlande agăţate deasupra patului… Cam aşa:

aulitfinelinens

hmcom

Ajutor în decorul de Crăciun de la copii

Câteva tablouri cu tematică de Crăciun sunt de mare efect şi sunt uşor de realizat. Le poţi printa sau mai bine le puteţi face împreună decupând reni, globuri, brăduţi sau oameni de zăpadă din diverse materiale, chiar şi textile. Le poţi suprapune pe hârtie de cadouri şi iată un tablou unicat care poate deveni o amintire preţioasă a copilului tău.

potterybarnkidscom

La final, am păstrat o idee altfel de brad. Este potrivită pentru camera copilului pentru că este uşoară, este o formă atipică – poţi spune că e o rachetă spaţială -, iar copiilor le plac lucrurile altfel, iar cadourile se văd perfect.

onekindesigncom

Indiferent de ce decor alegi, lasă-l pe cel mic să se bucure  de magia împodobirii bradului:

littleinspirationcom

Foto credit în descrierea imaginilor 

Share This Post!