5 idei super fun pentru camera copilului tău

Kids Room - DesignTherapy

mobilă copii

Amenajarea camerei copilului reprezintă, pentru mine, o sursă continuă de idei. Pur și simplu cred că este adorabilă privirea unui copil fericit în camera lui. Așa că astăzi vă arăt câteva trucuri simple și deloc costistitoare pentru a transforma camera copilului într-un loc de poveste. 

Mobilier – jucărie

Scaune cu urchi de iepuraș, pictate, colorate. O mini-bibliotecă în aceeași idee. Sunt doar câteva idei. Dar sunt absolut adorabile. Iată:

mobilă copii
mobilă copii

mobilă copii

Dacă ți se pare complicat, poți adapta niște scaune simple. Le poți picta chiar tu ori împreună cu copilul, dacă e o activitate care l-ar pasiona. Scaunele de la IKEA sunt ideale pentru așa ceva și sunt destul de ieftine:

mobilă copii

Depozitoare haioasă

În aceeași idee, puteți merge mai departe și accesoriza și alte obiecte din camera copilului. Cum ar fi cutiile de jucării sau pentru cărți ori alte piese de mobilă pentru copii:

mobilă copii

Sau aceste mici rafturi pe care le poți face singur, nu e nevoie să faci o comandă specială. Poți decora niște rafturi simple cu carton pictat sau bricolat, de exemplu:

mobilă copii

mobilă copii

mobilă copii

Mici detalii fun

…cum ar fi acest cuier-înghețată:

mobilă copii

Să nu uităm, detaliile tematice

Camerele tematice au ceva aparte. Dar nu trebuie să te dai peste cap să faci totul să fie la fel. Poți găsi accesorii compatibile în diverse locuri, ideea e să păstrezi linia generală:

mobilă copii

mobilă copii

Etichetarea

Ți se pare ciudat, dar să știi că nu e. Pentru copii e amuzant să poată desena șosete cu creta pe sertarul de șosete. Sau de mașinuțe. Cam așa:

mobilă copii

Sper că v-au plăcut aceste idei și că le găsiți la fel de ușor de pus în practică. Măcar unele dintre ele. Camera copilului vostru cum arată?

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invit să citiți și:

Dovada că în mansardă pot locui și copii. Un duplex ca un vis

3 camere pentru copii create de designeri români

13 super idei de a transforma bucătăria pentru copii de la IKEA

Foto: Pinterest, NordicDesign.ca

Share This Post!

1 Comment

  • 5 idei atât de faine pentru copii, că părinții le vor iubi | DesignTherapy septembrie 29, 2018 at 7:15 am

    […] 5 idei super fun pentru camera copilului tău […]