Jocuri pe pereți. Economisești spațiu și organizezi camera copilului

Kids Room - DesignTherapy

Știți deja că am o pasiune deosebită pentru jocurile Montessori și nu numai. Pentru modalități de a ajuta copilul să petreacă timpul în cât mai plăcut și educativ mod posibil. Nu-mi plac jucăriile cu baterii prea mult, așa că le prefer pe cele de lemn. Și care implică activ copilul în joacă. Așa că am zis să împărtășescu cu voi ideile de mai jos, care înseamnă nu doar joacă, ci și economie de spațiu, pentru că sunt poziționate pe pereți, dar și organizare, pentru că nu mai zac împărștiate pe covor la finalul zilei. 

Pereți Montessori

Alegerea ideală pentru copii de vârstă mică și medie. Dezvoltă motricitatea fină și grosieră, puteți începe lecțiile despre culori, cifre, litere, operații matematice simple și așa mai departe. Cu siguranță veți găsi o mulțime de activități distractive mai jos. Și uitați-vă doar câte jocuri pe care altfel le-ați avea împăștiate în toată casa și-au ăsit locul într-un spațiu atât de mic!

pereti camera copilului Pinterest

pereti camera copilului Pinterest

Hărțile: geografie și nu numai

Magneți: forme, culori, litere, cifre

Pereții LEGO: visul oricărui părinte

Așa-i că nu e nimic mai îngrozitor decât să calci pe o piesă de LEGO? Ei bine, pereții aceștia rezolvă problema, nu-i așa? Și arată și super fun!

Trenuri pe pereți

Nouă ne plac trenurile foarte mult. Așa că să punem șinele pe pereți e o alegere naturală. Darși mașinile pot primi circuite noi și iată cât de distractivă și organizată devine treaba…

Share This Post!