#Kids. Pentru că septembrie este despre copii

Kids Room - DesignTherapy

Luna septembrie înseamnă şcoală, rearanjarea camerei copilului în mod corespunyător noilor activităţi. Pentru mine, luna septembrie este şi cea mai frumoasă lună din an, pentru că în septembrie este ziua lui D. De aceea, începem luna cu ceva despre şi pentru copii. Inspiraţie şi un shopping list 🙂

Camera copilului trebuie mereu amenajată luând în considerare vârsta copilului, dar şi preferinţele lui. Chiar şi la 1 an, copilul ştie ce îi place şi ce nu, îşi conturează preferinţele şi chiar ţi le comunică. Aşa că degeaba îi umplem camera cu maşinuţe, dacă lui îi plac cuburile. Sau invers. De asemenea, nici toate fetiţele nu sunt fane roz şi prinţese, mai ales la vârste mici. Locurile cu jucării trebuie să fie accesibile şi uşor de organizat. La fel, unele lucruri trebuie să fie departe de mânuţele lor curioase, în timp ce altele, inclusiv hăinuţele să fie cât mai aproape de ei pentru a-i învăţa de mici cu alegerile.

instagram-com

websta-xyz

De ce să nu adăugăm elemente surpriză în decor? Până la urma urmei, camera este tot un fel de loc de joacă.

sarahrosenhaouse-com

După cum spuneam, organizarea este foarte importantă:

Pentru mine, prima oprire la shopping pentru camera copilului este la Ikea. Mai ales că acum au lansat noul catalog şi au tot felul de lucruri interesante. Mai noi sau mai vechi, acestea se potrivesc perfect în diverse decoruri şi combinaţii. Îi prefer în special pentru soluţiile de depozitare (şi orice părinte ştie câte jucării se pot aduna în timp record), dar mai nou şi pentru mulţimea de jucării la un preţ rezonabil.

Practic şi colorat:

lixhult-ansamblu-depozitare__0441046_pe593256_s4

klippan-husa-canapea-locuri__0427792_pe584714_s4

Simplu şi de efect:

Plus o mulţime de jucării cu care poţi inventa şi mai multe jocuri:

Pentru detalii de decor sau piese mai deosebite, îmi continui sesiunea de shopping prin magazine. De la H&M sau Zara Home care mereu au ceva deosebit (şi uneori la reducere) la magazine poate nu la fel de populare, însă care merită toată atenţia noastră. De exemplu, Saradi are o mulţime de lucruri adorabile pentru cei mici şi am de gând să iau şi eu câte ceva pentru micul (acum marele) D. Recunosc că m-au cucerit maşinuţele vintage şi staţia de benzină. Pe site sunt o mulţime, toate superbe, cu preţuri pornind de la 560 de lei.

saradi3

Dar şi o mulţime de alte lucruri, precum vesela, pernele, lenjeria de pat şi nu numai (şi da, am mai găsit o maşinuţă):

Eu una sunt foarte încântată de ce am găsit la Saradi şi vă recomand cu căldură să treceţi pragul magazinului virtual aici.

Voi cum v-aţi pregătit de septembrie?

 

Share This Post!