Kids Room: Organizare la îndemâna tuturor

Kids Room - DesignTherapy

Camera unui copil, indiferent de vârstă, arată mai degrabă a câmp de război şi nu are nimic de-a face de cele mai multe ori cu chipul angelic al locatarului. Pentru că atunci când e vorba de organizare nu putem aminti de genetică, ci mai degrabă vorbim despre o abilitate dobândită. Prin urmare, astăzi vă prezint câteva modalităţi de a organiza camera copilului într-un mod plăcut ochiului, dar şi util. 

Dacă ai o nişă, un spaţiu pe care îl poţi transforma ca mai jos, sfatul meu este să nu stai pe gânduri. În spatele unor uşi mari se pot ascunde multe. Şi organiza. Iată cât este de simplu: jucării, haine, cărţi, nimicuri, obiecte de îngrijire personală, tot ce vrei. Câteva cutii şi coşuri pot face minuni.

Pentru jucării, ador acest gen de organizatoare. Rafturile sunt perfecte pentru jucării mai mari sau mai mici, pluşuri, cuburi, lego etc. Plus că sunt şi versatile. Le poţi folosi pe măsură ce copilul creşte, iar dacă vei face o schimbare, le poţi transfera în bucătărie, în baie sau pe balcon. Îşi vor găsi la fel de uşor utilitatea.

organizare camera copilului

La fel de simpatice şi atractive pentru cei mici sunt organizatoarele cu diverse forme. Cum sunt cele de mai jos:

Puţin mai stylish (mai degrabă pentru placul părinţilor, dar şi la îndemâna copiilor) sunt aceste variante minimaliste de organizare:

Apoi ar mai fi micile obiecte de decor, care au şi rol de organizare:

organizare camera copilului

De unde cumpărăm cele necesare organizării

Idei sunt multe şi, din fericire, sunt şi uşor de implemetat. Putem găsi ajutor la Ikea pentru rafturi feluri, dar şi cutii care fac organizarea mult mai uşoară. Etajerele din gama Kallax se numără printre preferinţele mele datorită uşurinţei cu care le poţi adapta nevoilor tale.

La Design&After găsim câteva elemente versatile, ce pot la fel de bine fi integrate în decorul camerei copilului, care sunt funcţionale şi arată excelent, deci sunt perfecte pentru organizare.

Share This Post!