#Nursery. Camere cu dichis pentru bebeluşi

Kids Room - DesignTherapy

Venirea pe lume a unui nou membru al familiei este unul dintre cele mai fericite evenimente din viaţa noastră, iar acest lucru este marcat adesea cu schimbări majore în stiluld e viaţă, dar şi în arhitectura şi designul spaţiului de locuit. Tocmai de aceea este important să gândim cu multă atenţie camera bebeluşului, care reprezintă o simbioză între nevoile acestuia şi cele ale părintelui. 

Cele mai frumoase amenajări sunt, pntru mine, cele destinate bebeluşilor. Aici poţi face lucruri minunate, poţi pune în practică idei năstruşnice, dar poţi lăsa să zburde şi latura romantică, poţi împleti pasteluri, tonuri neutre, texturi fine, totul pentru confortul micului locatar. Iată câteva variante glam:

project nursery

eclectically vintage

Sau câteva idei pentru camere colorate:

projectnursery com

thebooandtheboy

laybabylaycom

Instagram

henandcoblogspot

Sau variante pastelate şi înflorate pentru fetiţe scumpe:

Glitter Guide

GliterGuide

countryliving

Amenajări cu detalii care pot fi adaptate şi pentru camera unui toddler, cum ar fi rafturile pentru cărţi şi jucîrii, coşurile, măsuţele, dulapurile-bibliotecă etc:

sarahshermansamuel com

laybabylay com

farwellandnest

brit co uk

rhbabyandchild

Mai multe despre regulile de amenajare a unei camere de bebeluşi am scris aici şi aici.

În ajutor pentru o amenajare altfel îţi pot veni câteva idei puse în practică de mămici care au început businessuri simpatice. De exemplu la Pixelino găsim tablouri drăguţe pentru camera copilului, pe care le poţi personaliza după plac:

Iar la Doar un Hobby găsim idei carusele minunate făcute după principiile Montessori:

De la Ema’s Decorations putem lua litere superbe, pe care însă eu le-aş face o idee mai mari dacă e să decorăm camera celui mic (se fac pe comandă, deci nu ar fi o problemă):

Sper că aceste idei ţi-au fost de folos. Care este camera ta preferată?

Share This Post!