7 idei super distractive de paturi pentru copii

Kids Room - DesignTherapy

Cred că mulți părinți din generația mea și-au dorit paturi suprapuse. Era cel mai wow lucru pe care mi-l imaginam. Nu mai e cazul la noua generație, nu? Dar tocmai pentru că sunt atât de multe idei, am strâns câteva potrivite oricărui copil. 

Pat – casă în copac

Dacă înălțimea camerei vă permite, este o variantă simpatică și adorată de fetițe.

Paturi suprapuse în stil Montessori

Nu mai e nevoie de prezentări suplimentare, nu? Dacă vă pasionează stilul, vă invit să citiți și: 23 de camere Montessori pentru copilul tău.

Patul – mașină

Îmi place mai mult decât variantele clasice de pat-mașină pentru că este mai apropiat stilului Montessori. Minimalist și pastelat, mi se pare o alegere perfectă și pentru băieți, dar și pentru fete.

Patul – loc de joacă

Cine nu-și dorește să aibă un loc de joacă acasă? Mereu accesibil?

Patul cu jucării la îndemână

Avantajele acestui pat: economia de spațiu, lumina perfectă ce se revarsă prin fereastra mare, distracția copilului de a fi la înălțime.

Patul cu loc de joacă (2)

Varianta aceasta minimalistă de pat pentru copii e preferata mea. Îmi place și spațiul de depozitare alăturat, ideal pentru cărți sau pentru jucării.

Patul – minivan

Și acest pat rezolvă parțial problema depozitării. În plus este amuzant și chiar ușor de făcut. Puteți realiza o mască după acest model din placaj sau chiar carton. Și apoi puteți vopsi totul în culorile dorite.

Share This Post!