3 cafenele și restaurante din București care te fac să simți cu adevărat atmosfera de Crăciun

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Luminițele de pe străzi nu m-au impresionat deloc, dar dacă tot urmează câteva zile libere, vă rog chiar să mergeți să vizitați niște locuri superbe. Cu mâncare bună, cafea bună (sau vin, nu știu ce preferați), atmosferă de Crăciun. Locuri decorate ca în povești, magice de-a dreptul. Așa că vizitați-le la ceas de seară pentru un efect maxim. Sau, mai bine, mergeți de la prânz și stați până seara. Singuri sau în compania potrivită, nu contează, sigur nu veți dori să plecați prea curând. 

Sensio Living

Nici nu știu cu ce să încep. Sensio este un loc unde poți lucra. În liniște. Poți bea o cafea, poți scrie un mail, e definiția spațiului urban în care te poți relaxa și munci în același timp. Nu e trafic care să te deranjeze nici dacă stai la fereastră, dimpotrivă. E central și accesibil, ba chiar găsești și loc de parcare. Dar toate lucrurile acestea sunt detalii, pentru că, de Crăciun, locul acesta a fost decorat așa (no comment, că e de prisos):

Poesia, o poezie de restaurant

Pentru cei care vor să fie romantici, acesta este the place to go. Mâncarea este delicioasă (și prea multă), servirea ireproșabilă, iar decorul… de basm. Dacă ai în plan o cerere în căsătorie (wink!), acesta este locul! Nu credeți? Iată imaginile care sigur vă vor convinge: 

Sonder. Doar lumină

Sonder este un loc cu cafea bună – bună, decorat minimalist. Unul dintre locurile acelea unde te simți tânăr și liber. Iar acum, de Crăciun, e poveste! Îmi pare rău că nu am imagini mai bune care să ilustreze cu adevărat atmosfera din acest loc. Dar trebuie să mergeți, zău! Merită: 

Voi ce propuneri pentru locuri faine din București mai aveți?

Share This Post!