3 designeri români și-au unit ideile și au creat cele mai frumoase cadouri de Crăciun

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Sigur și voi căutați deja cadouri de Crăciun. Care să fie altfel. După un an nu tocmai simpatic și prietenos avem nevoie de ceva, mai altceva, nu? Pe doi dintre cei trei designeri de mai jos îi știam de ceva vreme, așa că m-am bucurat că acum colaborează. Mai ales că ceea ce le iese din mâini este pur și simplu fabulos. Vorbim de textile colorate cu ajutorul plantelor, de ceramică modelată spectaculos, iar acum li s-a adăugat o componentă de relaxare și aromaterapie. Prețuri prietenoase, pentru toate buzunarele. Promit!

Cele trei studiouri – Atelier Tron, Studio Mud și Sandra Berghianu Ceramics – au redescoperit bucuria de a lucra împreună. Ultima perioadă a fost solitară pentru majoritatea dintre noi din cauza distanțării sociale, iar această unire de forțe a făcut minuni – pentru starea sufletească a celor trei părți implicate. De asemenea, pentru calitatea muncii lor care crește constant prin astfel de colaborări.

Cât costă pachetele-cadou

Atelier Tron, Studio Mud și Sandra Berghianu Ceramics creează seturi de cadou pentru orice buget. Decorațiuni textile pentru masa de Crăciun sau pentru ritualuri de relaxare, accesorii ceramice, lumânări și difuzoare pentru aromaterapie – toate cu prețuri de 100 de lei, 250 de lei și 500 de lei. 

De la început designerii au dorit realizarea unor pachete cadou accesibile ca preț. De ce? Pentru că anul acesta nu a fost cel mai fericit financiar și probabil că sunt mulți dintre noi care se confruntă cu această problemă. Probabil că niciunul dintre voi nu poate cheltui o avere de acest Crăciun, așa că toate produsele conținute în seturi au o reducere de peste 30% din prețul lor real – practic procentul investit de obicei în marketing sau pe care creatorii îl oferă distribuitorilor. 

cadou de Crăciun

Cine sunt cei trei designeri

Atelier Tron este din 2017 un spațiu interdisciplinar care îmbină în mod sustenabil și responsabil, pasiunea pentru artă, design, modă și arhitectură printr-o serie de obiecte textile gândite să educe spre a fi mai buni cu noi și cu mediul care ne înconjoară. Andreea Tron, fondatoarea Atelier TRON, a pornit în 2017 din dorința de a crea produse textile bazate pe principii de sustenabilitate (introducerea slow design-ului în proces, recuperarea și reintegrarea unui meșteșug ca cel al vopsitului cu plante).

cadou de Crăciun

Studio Mud este terenul serios de joacă în ceramică al Roxanei Bâra, spațiu de autocunoaștere și expresie, de manifestare liberă, oportunitate de interacțiune cu lumea. În final, produsele care ies din mâinile Studio MUD vor să fie necenzurate și personale.

Sandra Berghianu creează obiecte de ceramică care pun preț pe aparenta neprelucrată a materialului și spontaneitatea procesului de creație. Obiectele ei funcționale sunt făcute manual la roata de olărit și caută sa găsească echilibrul între funcționalitate și joacă.

Alte pachete cadou de Crăciun

Toate seturile și pachetele-cadou sunt disponibile aici: https://www.ateliertron.com/

Dacă ești în căutare și de idei de cadou pentru casă, poți să găsești inspirație aici.

Share This Post!

1 Comment

  • 3 designeri români și-au unit ideile și au creat cele mai frumoase cadouri de Crăciun | DesignTherapy - Good Media Romania noiembrie 22, 2020 at 11:19 am

    […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sursa: DesignTherapy: […]