5 filme și seriale de urmărit pe Netflix când împodobești bradul

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Netflix și am zis tot. Nu-mi amintesc când am urmărit ultima data un program TV, dar pe Netflix suntem mereu. Ba la desene, ba la un serial, ba la un film. Ce e pe playlist acum? Filme mai soft, de sezon, care să ne binedispună. Fac mai jos o listă, în caz că aveți nevoie de inspirație. 

Metoda Kominsky

Michael Douglas e delicios, iar combinația cu posacul Alan Arkin este senzațională. Serialul are două sezoane (până acum), merită văzute în maraton. E genul de film puțin serios, mai mult vesel, cu probleme mai mari și mai mici, dar care te face să zâmbești. 

Secrete de sărbători

Eu sunt un fan declarat al filmului german. Are un umor altfel, isteț, numai bun să te țină în priză. În plus, e un film (o miniserie de fapt), legată de Crăciun. Și familie. Și secrete. Și tot felul de încurcături. Adică fix viața noastră, a fiecăruia. O să vă placă.

The Irishman

Am văzut o mulțime de păreri contra. Mie îmi place DeNiro. Chiar și pentru 3 ore. E un film care merită văzut, poți să-l împarți în mai multe părți, dacă nu reușești să rămâi concentrat (e greu, așa e), dar tot e de văzut. Cine știe câte filme mai prin De Niro, Pacino sau Joe Pesci?!

Abstract: arta designului

Trebuia să vă recomand ceva și de pe nișa mea. Așa că, dacă vă plac documentarele, este unul numai bun pentru zilele libere ce vor urma. Primul episod este cu Olafur Eliasson cu care IKEA are o colaborare pentru a crea obiecte de zi cu zi încărcate cu energie solară. Colecția va ajunge în magazine abia în 2021, însă episodul este un teaser pentru a vedea ce și cum gândește Olafur.

Vizavi

Nu e un film cu atmosferă de Crăciun, dar dacă ți-a plăcut Casa de Papel, sigur vei urmări și acest serial cu sufletul la gură. Vei recunoaște o mulțime de personaje, iar viața din închisoare – desigur, romanțată – te va captiva de la primul episod. Atenție, dă dependență!

Share This Post!