6 cafenele din București, recomandate de un expert

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

cafenea bucurești

Aleka de la Yum Stops este unul dintre bloggerii mei preferați. Pentru că știe unde se bea cea mai bună cafea din București, printre altele. Și tocmai de aceea am invitat-o să ne împărtășească experiența ei și să ne recomande 5 cafenele (dar au ieșit 6) unde merită să ne petrecem diminețile. Iată recomandările ei:

Steam (Str. Uruguay)

Aleka o recomandă pentru… comunitatea pe care o găsești acolo și pentru ca a fost primul care a introdus acest gen coffee shop la noi pe piață unde nu comanzi a la carte/table.

Two Minutes (Str. Constantin Aricescu) 

…pentru comunitatea adunata in jurul acestui coffee shop mic și totuși primitor. Fun fact: al doilea Two Minutes (cel din Cotroceni) este cel mai mic coffee shop din București, poate chiar și din Romania.

Alef (Calea Victoriei)

Dacă vrei să lucrezi la laptop undeva în centru și totuși sa fie într-un loc liniștit și cu un vibe fain (datorat oamenilor simpatici de acolo), este clar alegerea veselei noastre prietene. 

Bandit (str. George Vraca)

Aleka o recomandă (cităm): pentru cafeaua deosebita, mereu diferită, și pentru know-how-ul ownerului in acest domeniu, Cosmin Mihailov.

Maco’s (str. Maltopol)

Proximitatea e importantă, pentru că iată ce ne spune prietena noastră: E cel mai apropiat coffee shop de casa mea ? și cu cea mai zen gradina pe care o poți găsi așa central (in apropiere de Piața Victoriei). Ah, și cele mai cute cești de cafea!

Drip (str. 11 Iunie)

Este un coffee shop modern, promitator, chiar dacă e la început de drum. ? Merita sa-i faci o vizita dacă ești prin zona Unirii-Tineretului.

Așa cum spuneam, acestea sunt recomandările Alekei Sarah Vlădăreanu (pe care o mai găsești pe Facebook aici, iar pe Instagram aici). Care sunt recomandările tale? 

PS: Pe ale mele le găsești aici: 7 locuri din București unde poți bea o cafea bună

Share This Post!

1 Comment

  • 10 lucruri pe care să le faci pentru o viață hygge | DesignTherapy octombrie 7, 2018 at 9:40 am

    […] Suntem cu toții legați de telefoane, tablete, conectați la job, la social media. Parte a filozofiei Hygge se referă tocmai la ideea de a renunța la aceste conexiuni artificiale în favoarea legăturilor reale. Renunță la o cafea virtuală și ieși cu prietenii. Găsești aici idei de petrecere a dimineților perfecte: 6 cafenele din București, recomandate de un expert […]