Bijuterii inspirate de van Gogh

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Freywille

Trei dintre picturile cunoscutului Vincent van Gogh au servit drept sursă de inspirație pentru trei colecții speciale de bijuterii. Acestea surprind prin detaliile subtile, fine, dar și prin simbolistică. L`Amandier turquoise, L`Amandier rouge éclat, Éternité, Fleur D`Or Jour sunt cele mai noi piese create de FREYWILLE, un omagiu adus viziunii de geniu, spiritului creator și tehnicii speciale ale lui Van Gogh. 

L’Amandier –  are ca inspirație tabloul „Ramuri de migdal înflorit”. Disponibil în două culori vii, turcoaz și roșu strălucitor, motivul L’Amandier reflectă o nouă zi de primăvară care așteaptă o înflorire completă: designul pe turcoaz strălucește in fundalul de un gradient liniștit, radiind un aer contemporan și proaspăt, în timp ce variația cu fundal roșu strălucitor debordează de culoare, având un spirit cald și aprins.

Éternité – are ca sursă de inspirație celebrul tablou “Noapte înstelată”, una dintre cele mai apreciate picturi ale lui Van Gogh. Cu mare grijă și atenție la detalii, echipa de artiști FREYWILLE a interpretat designul original și a adus la viață cerul înstelat în bijuterii cu email. Fleur d’Or Jour –  este inspirat de tabloul „Floarea soarelui”.

Cea mai fină pulbere de aur de 24k este prezentă pe suprafața din email a tuturor pieselor din colecția Hommage à Vincent van Gogh. Se regăsește în florile și ramurile de migdal, strălucește în tușe de auriu pe petalele de floarea-soarelui și luminează cerul înstelat al nopții. Fiecare bijuterie FREYWILLE este realizată manual, în Viena, de către experți în arta emailării, în timp ce culorile unice conferă o strălucire aparte bijuteriilor.

 

Share This Post!