Cadouri (de Crăciun) gata pregătite. Adorabile, aș zice!

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

cadouri de Crăciun

Știu. E panică deja. Nu mai e timp de nimic, în plus a mai și nins. Deci o nebunie în plus. Tocmai de aceea, am zis că last minute shopping de cadouri gata făcute nu e o idee de lepădat, mai ales că și eu am găsit tot căutând o mulțime de idei faine, unele dintre ele testate și de mine, care, în plus, sunt foarte faine și pentru că se potrivesc și altor ocazii (deci salvați linkurile). Dar să trecem la lucruri concrete că ceasul ticăie și Moșul e pe drum deja! (Sau ar trebui să fie – wink).

Inabox.ro – cadouri de designer

Recunosc. Îi știu de mult, mi-au plăcut mereu. Alăturarea de idei, de mici detalii, dar și împachetarea chiar spectaculoasă merită. Sunt cadouri pe categorii, pentru EL, pentru EA, pentru Copii, pentru cei cărora le place ciocolata sau muzica.

Eu m-am oprit la un cadou pentru copii, care mi s-a părut tare fain. Crăciun de poveste conține un trenuleț din lemn cu șapte figurine detașabile. Lucrat cu grijă în atelierul Pojga, din materiale 100% naturale, finisate cu vopsea pe bază de cretă, ceară și ulei de tung. Jucăriile sunt tratate și vopsite de mână, iar fiecare figurină are căciuliță croșetată. Tot în această cutie minunată vei găsi cartea „Povești din calendar” cu povești vechi românești repovestite pentru cei mici de Iulia Iordan și ilustrate inedit de Veronica Neacșu. Iar cutia se poate personaliza cu un clopoțel din ceramică, cu coadă lungă, pictat manual sau cu îngerașul din ceramică decorat cu aur lichid, cu piciorușe și agățătoare, dar și cu câteva cadouri extra: turtă dulce de Crăciun, cutiuță muzicală de Crăciun sau decorațiunea Aripi din lut, lucrată și pictată manual.

DarCuDrag.ro – cadouri pentru copii

Știu cât e de greu să faci cadouri pentru copii. Mai ales când nu ai. Mi-e mie greu, care am copil, darămite cuiva care nu are tangență cu subiectul. Așa că pentru cadouri de Crăciun și nu numai pentru nepoți, copiii prietenilor buni, fini și lista poate continua, vă recomand DarCuDrag.ro. Este un site făcut de o mamă, deci știe care sunt nevoile, dar și distracțiile. Totul este organizat simplu și la obiect: pentru fetițe și pentru băieți, pe categorii de vârstă. Prețurile sunt mai mult decât rezonabile și cadourile combină utilul cu plăcutul. Așa că vor fi fericiți și părinții, și copiii.

TopLine Shop – Cosmeticele preferate

Știu că pe vremuri nu dădeai cadou săpun că transmiteai un mesaj greșit persoanei respective. Dar nu cred că în zilele noastre mai există femei care să refuze cosmeticele. Mai ales atunci când vin în pachete faine. La TopLine am găsit mereu nu doar chestii foarte faine, seturi perfecte pentru travel, dar nu numai, ci și reduceri periodice la diverse categorii de produse. Eu sunt fan Morroccan Oil, așa că înțelegeți cum vânez site-ul. Dar sunt seturi la fel de atractive și la alte branduri și menționez aici Academie, pe care l-am testat și care mi-a plăcut foarte mult, Guinot sau Marie Cohr care nu au nevoie de introducere.

Efemere.ro – senzualitatea mătăsii

La Efemere găsești eșarfe, batiste, brățări, toate din mătase. Dar și tricouri, rochii, cardigane, kinomouri. Partea faină este că absolut toate sunt în ediție limitată fiind imprimate cu picturile designerului de interior Hamid Nicola Katrib, care are un stil de care nu poți să nu te îndrăgostești. Amestecul de culori, motive, textura mătăsii, toate fac din superbele creații semnate Corina Stoian o poezie. Dar partea bună vine la final. Rareori am văzut un packaging așa spectaculos precum cel de la Efemere. Cutii de lux, poveste, the whole story.

Pandora – always a story

Aici nici nu știu dacă e ceva de spus. Brandul este atât de cunoscut încât mi-e greu să cred că nu știe cineva despre el. Ce îmi place mie este că sunt șanse aproape imposibile să se poată repeta fouă brățări. Prin urmare, când ești pe ultima sută de metri, dar totuși nu vrei să arăți asta, oprește-te la Pandora. Charmurile din colecția de iarnă sunt superbe, de la figurine haioase la fulgi de nea spectaculoși. Eu recunosc că sunt a sucker for blue stuff. Toate îmi plac. Să nu mai spun că brățările noi sunt o poezie. Atât de spectaculoase și de diferite, mi se pare fantastic cât de frumos s-a reinventat întregul concept. Ah, dar și inelele! Deci… Pandora.

Share This Post!