Știu că nu sărbătoriți Ziua Îndrăgostiților, dar iată totuși ce cadouri faine puteți lua

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Yep, suntem hateri, nu suntem mainstream, suntem hipsteri, whatever! Nu vrem să sărbătorim Valentine’s Day, că noi nu credem într-o zi în care să ne sărbătorim iubirea, dar dacă dă naiba și vine fără o floare acasă, jar mănâncă! Așa că măcar anul acesta hai să lăsăm deoparte alte scuze și să ne vedem de dragoste. Că da, nu ai nevoie de un motiv sau de o zi anume să-i zici că îl/o iubești, dar ce fain e când găsești un pretext pentru o surpriză, nu? Chiar și cheesy. Pentru că da, love is cheesy, let’s get over it! Acestea fiind zise, iată ce cadouri faine (aka pe orice buget și ușor de achiziționat) am găsit:

The Gift Agent sau cum să rezolvi VDay rapid

Mie îmi place să rezolv rapid treaba cu cadourile. De obicei mă gândesc mult la ce aș vrea, dar și când îmi trăznește ceva, recunosc, nu mai am același chef de căutat pe 10 site-uri, de umblat prin magazine etc. Așa că apreciez enorm când face cineva asta pentru mine. Adică The Gift Agent. Unde găsești O MULȚIME de cadouri – de la love notes (been there, done that), la un cadou dulce cu ciocolată caldă, coșuri gourmet (cu vin bun, da, da), cu produse cosmetice speciale, ciocolată fină și nu numai.

De fapt, this is the trick! The Gift Agent îți face cadoul cam cum te taie capul. Îi zici bugetul, îi dai o direcție și vine cu o combinație care si-gur va fi pe placul destinatarului. Pun mai jos câteva imagini elocvente, ca să vă convingeți. A, foarte important! 1. Poți adăuga un card personalizat. 2. Ți-l aduce acasă/la birou/unde vrei. Esențial când știm cum lucrează firmele de curierat.

Cadouri cu mesaj

Mie îmi plac cadourile cu mesaj, recunosc. Mai mult sau mai puțin subtil. De exemplu, la o aniversare i-am luat soțului o felicitare cu mesajul Forget the unicorns, YOU are magic! sau Dear Husband, you are fucking amazing! Nah, chestii pe care le cred și care vin și mai bine într-un moment cheie. Zic eu. Așa că dacă romantismul o definește pe iubita/prietena/soția ta, Mădălina Andronic are în shop niște chestii tare simpatice. Împreună cu Georgiana Ciofoaia a făcut colecția Love Stories, care, doh, conține niște mesaje de dragoste și ilustrații ge-ni-a-le! Hai să fim, Suntem povești, Aprinde-mi scântei sunt câteva mesaje altfel. Să nu mai spunem că vin fie pe un hanorac fai, fie pe un tablou care sigur va sta la vedere în casă.

Flori – soluția la îndemână

Chiar dacă vei vrea să te sustragi de la povestea asta cu Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă TEORETIC nu sărbătoriți 14 februarie, chiar dacă, chiar dacă… sfatul meu este să te duci acasă măcar cu o floare, dragă omule care ai o iubită/prietenă/soție etc și vrei să ai parte de aprecieri nemăsurate. Mi s-a părut tare, tare simpatică ideea Floria de mai jos, pentru că ilustrează cam orice cuplu. Nu trebuie să iei o inimă de trandafiri. Nu trebuie nici să iei 101 trandafiri (deși sunt oameni – bărbați – care fac asta). Pentru că designerii de la Floria au anticipat treaba asta deja și au creat o mulțime de super-buchete care nu sunt deloc cheesy.

cadouri ziua indragostitilor

Ați văzut cât e de simplu? Acum, ziceți drept: așa-i că o să-i luați CEVA de Ziua Îndrăgostiților?

Foto: TheGiftAgent.ro, Madalina Andronic Shop, Floria, Pexels.com

Share This Post!