Când vrei să te simți like a movie star. Partea I.

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Pentru că e martie, toată lumea vorbește despre femei și cadouri oferite lor. Eu aș zice că darul cel mai de preț e timpul. În cazul mamelor, timp pentru tine. We all know how rare is that. Nu degeaba Moș Crăciun e mai dispus să ofere unicorni mamelor decât timp pentru ele (vezi mai jos dacă nu știi poanta). Prin urmare, am găsit un loc fain, unde găsești timp. Și încă vreo două-trei lucruri care plac femeilor. Mame sau nu. 

Unul dintre lucrurile pe care le fac PREA rar pentru mine să-mi rezerv  timp – și buget – pentru diferite tratamente de.. înfrumusețare. Faciale, corporale, un masaj, un peeling și tot așa. Știți voi, chestii de fete.

La 38 de ani parcă mai ai nevoie și de așa ceva pentru că, surpriză, unele lucruri – cum ar fi cearcănele – nu dispar căci adio somn adevărat când te trezești de vreo 5 ani de 2-3 ori pe noapte. În plus, vremea trece, ridurile apar, mai o vergetură, mai puțină elasticitate în piele…

Și cum e bine să ai prieteni… am primit o recomandare pentru cele enumerate mai sus: Clinica Illuma. Destul de aproape, cu suficient spațiu încât să nu mă simt sufocată – știți voi cum e cu distanțarea – măsuri de siguranță extinse. Și liniște. Doamne, câtă liniște! 

clinica illuma

Timp să fii bine cu tine

Sunt multe, multe servicii pe care le-aș fi ales din cadrul clinicii. Tratamentul cearcănelor, rejuvenarea pielii, ceva de elasticitate, masaj, lista e lungă. Dar am mers pe ceva ce fac rar spre deloc. Tratamente corporale.

Dacă mănânci sănătos și faci exerciții fizice, dar tot nu vezi rezultatele pe care le vrei, nu ești singura. Orice mamă – dar nu numai – trece prin același lucru. Chiar și cu un plan de dietă – recunosc, nu mă țin 100% de el – și exerciții fizice – eu alerg 5k zilnic, minim 30 de minute, cum spune la carte -, anumite zone încă nu arată cum am vrea. Sub îndrumarea Danielei, un beauty therapist blând, calm, profesionist, am ales Venus Legacy. 

Pentru că, așa cum a explicat Daniela, tratamentul de slăbire non-chirurgical pentru corp, Venus Legacy, fololosește o tehnologie avansată pentru a furniza energie în siguranță și confort sub suprafața pielii, unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința.

Rezultatul promis este o siluetă mai subțire, cu o formă mai definită. Tratamentele de astăzi pot viza atât zone mai mici, cum ar fi brațele și linia maxilarului, și zone mai mari, mai frecvent cu probleme, cum ar fi abdomenul și coapsele.

Ce am obținut

Așa cum ziceam, scopul principal a fost să am puțin timp în care să nu fac nimic. Doar să mă relaxez. Am obținut 90 de minute perfecte, aproape am adormit. Am obținut o primă ședință cu rezultate vizibile – nu vă gândiți la minuni, că acestea nu vi le poate oferi nimeni – dar o piele mai fină, gata de treabă. Potrivit evaluării Danielei, pentru minune am nevoie de vreo 6 ședințe. Vă mai zic la final despre eficiență.

Am mai obținut un prim contact cu un spațiu dedicat frumuseții în care m-am simțit relaxată și în siguranță. Mai mult, Illuma este o clinica dermato-estetică, dedicată serviciilor de dermatologie, estetică facială, epilare definitivă și remodelare corporală, cu focus pe echipamente inovatoare, de ultima generație și personal dedicat. Așa spune în descriere, confirm că așa și este. 

Am mai obținut și participarea involuntară, dar binevenită la un mic vernisaj. Spațiul clinicii era împânzit de picturi superbe, semnate de un artist român. Alexandra Crâșmaru, cea care a fondat clinica, spune că a decis să transforme Illuma într-un spațiu expozițional pentru artiști atunci când s-au închis multe galerii, în plină pandemie. Ideea e minunată, o salut și vă invit să vă bucurați și voi de surpriză. 

Mai jos câteva imagini:

PS: În prezent, există o ofertă specială pentru tratamentele corporale cu Venus Legacy:, reducere 50% la pachetul de 6 ședințe. Sau 3 + 3 gratuit, cum vreți să-i spuneți, 2.700 de lei, în loc de 5.400. Mă rog, sunt tot felul de oferte, alegeți voi ce vă place. 

PS2: Mema de vorbeam la început:

Foto: Adobe Images, Illuma Clinique, arhivă personală. 

Share This Post!