4.000 de euro dacă îți place să gătești. Și te pricepi la design de produs

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

piatraonline

Zilele trecute am aflat despre #Foodrocks, un concurs foarte fain organizat pentru cei pasionați de gătit, de făcut poze după/cu ce gătesc și de designul de produs. PIATRAONLINE (îi știți sigur pentru că sunt principalii jucători din piața de profil) oferă 4.000 de euro pentru cele mai faine obiecte de bucătărie, create din… evident, piatră. 

Și acum că ți-am deschis apetitul… pentru design de produs, iată ce ai de făcut pentru ca viziunea ta de designer să se materializeze în propria ta colecție de kitchenware (pentru că da, colecțiile câștigătoare vor ajunge în magazine):

  1. Încarci randarea, desenul sau schițele tale din care să reiasă și dimensiunile fiecărui obiect. Povestești puțin și conceptul: cum ai ajuns la alegerea ta, care este ideea care te-a direcționat spre această execuție particulară.
  2. Soliciți GRATUIT tipul de piatră de care ai nevoie, confecționezi prototipul, îl documentezi fotografic și înscrii fotografiile alături de dimensiuni. (Poți inclusiv merge la showroom să te inspiri din oferta de culori și texturi disponibilă.)

Mai ai două săptămâni

Perioada de desfășurare a concursului este 18 iunie – 30 iulie 2018. Până pe 17 august juriul desemnat va alege obiectele câștigătoare care vor purta semnătura ta și vor fi realizate și puse spre vânzare.

5 proiecte câștigătoare vor deveni realitate și vor fi răsplătite cu premii în valoare totală de 4.000 Euro. Detalii complete pe site-ul proiectului: http://foodrocks.ro/.

Juriul este alcătuit din Mariana și Sergiu Brădescu-Constantinescu (PIATRAONLINE), Hamid Nicola Katrib (designer de interior), Florin Cobuz (Nod Makerspace), Ruxandra și Gabriel Gavrilescu (www.amusebouche.ro) și Mia Munteanu (Food Stylist la www.thenatureproject.ro/)

Piatraonline

“Showroomul PIATRAONLINE nu mai este un simplu depozit de piatră naturală, ci un #generatordeinspirație care susține inițiative valoroase de design. Piatra naturală a fost folosită în construcția și decorarea a numeroase restaurante din București și din țară. Așa că propunerea unei competiții de design de obiect de bucatarie a venit natural. Doar atunci când imaginația întâlnește materiale de calitate, iau naștere proiecte spectaculoase”, menționează Mariana Constantinescu- Brădescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Share This Post!