Cum să cheltuiești mai puțin vara aceasta. Fără să faci economie.

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Azi am mai învățat ceva. Tu știai care sunt produsele cel mai des comandate de români vara? Eu habar nu aveam, dar acum, că am citit despre asta, îmi dau seama că este destul de logic. În ultima săptămână, petrecând 4 zile la mare și două la sală, m-am spălat pe cap de 6 ori. Deci am consumat cam de 3 ori mai mult șampon decât de obicei. Asta mă face să mă gândesc serios la buget, așa că informația despre un site unde coșul total de cumpărături poate fi cu 30% mai ieftin nu strică deloc. 

Deodorantele, gelurile de duș și șampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale de calitate și la preț mic din România. Alături de aceste cosmetice, sunt achiziționate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienții finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienții includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte (produse pentru ten),  gel de duș, loțiuni de corp și de plajă (pentru corp), șampon, balsam și ulei de păr. Produsul vedetă al acestei veri pe ImportDirect.ro a fost un șampon pentru păr vopsit, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la prețul de 6,6 lei fără TVA. (Pentru mine, produsele vedetă sunt capsulele de Ariel de care am devenit dependentă, iar aici sunt cu câțiva lei mai ieftine decât la supermarket, așa că…)

Achiziția unui kit de produse cosmetice necesare pe timpul verii de pe ImportDirect.ro poate costa cu până la 30% mai puțin față de aceleași produse cumpărate din alte magazine multinaționale.  Iar acest lucru mi se pare extrem de important, vouă nu?

Apropo, de unde mai faceți cumpărături online?

Foto: Adobe Images

Share This Post!