Cum să fii cel mai iubit invitat la nuntă: găsești Cadoul Perfect

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

Lăsând gluma deoparte, sigur aveți niște invitații de nuntă pending în viitorul apropiat. Iar cu cât sunteți mai apropiați de miri, cu atât mai important este să găsiți Cadoul Perfect. Misiune imposibilă, mai ales când oamenii au tot ce le trebuie. Și, pe la vârsta noastră, cam au. Sau lucrurile de care ar avea nevoie depășesc cu mult posibilitățile și limitele unui cadou decent. Eu, de ceva vreme, mă bazez pe experiențe, în loc de cadouri materiale. Și mai jos vă spun ce și cum.

Studiile la nivel global relevă faptul că 65% dintre miri pun cel mai mare preț pe partea de entertainment, în care își doresc să fi investit mai mult, concentrându-se astfel pe felul în care își fac invitații să se simtă bine. În același ton, și invitații își doresc ca evenimentul să fie marcat și din partea lor într-un fel inedit. Persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani sunt cele mai orientate către cadouri-experiență, iar acestea își doresc să ofere cuplului experiențe care să îi unească, să le ofere momente speciale in doi, alocând cel mai mare buget în acest sens.

De la adrenalină la relaxare. Și invers

Potrivit datelor magazinului online de cadouri experențiale, cele mai multe solicitări se fac în funcție de stilul de viață al mirilor. Astfel, cuplurile pasionate de sport, care au un stil de viață activ, primesc cadouri care implică multă acțiune – sesiuni de driving în cuplu in care cei doi trebuie să treacă prin diferite probe împreună (de exemplu orbul la volan, mașina cu două volane etc).

Pentru cei care preferă aventura și iubesc adrenalina, cele mai solicitate pachete au fost cele care implică zboruri cu elicopterul, salturi cu parapanta sau cu parașuta, în timp ce prietenii gurmanzilor le oferă acestora degustări de praline (știindu-se de altfel că, dincolo de a fi delicioasă, ciocolata potențează pasiunea în cuplu) sau sesiuni de gătit cu Chef Samuel le Torriellec.

Ce-mi place mie

Ce mi se pare interesant și avantajos la cadourile-experiență cumpărate prin Complice.ro este că 1. poți personaliza cadoul – nu doar printr-o scrisoare, ci poți adapta pachetele existente pe site în funcție de destinatar și 2. foarte multe includ transport privat. Adică tu te duci la o degustare de vin, cu Black Cab sau altceva similar, apoi la spa, dar nu-ți faci griji nici că trebuie să-ți cauți un taxi, nici măcar să ai bani pe card pentru Uber. 

Bad ass. Nu?

Ce am experimentat până acum

Să nu credeți că vorbesc din auzite. Până acum am avut parte de un atelier de macarons și unul de design floral. De o experiență cu motocicleta, urmată de relaxare la SPA (da, așa m-am decis să învăț să merg pe bicicletă). Soțul meu a primit cadou de ziua lui (de la soția lui, evident) distracție pe macadam. Adică a făcut-o pe pilotul de raliu. Iar anul acesta deja știu ce-i voi lua. Da, tot o experiență, dar nu pot să vă spun încă ce. 

După cum vedeți, experiențele sunt versatile, deci nu vă limitați la nunți. De exemplu, mi-ar fi plăcut să primesc după ce am născut cadoul acesta: How to be a… Parent. Pe scurt, cadoul conține un curs cu Urania Cremene (and you know how good she is!) și o ședință foto cu copilul. Ceea ce e adorabil și nice pentru orice părinte. 

Anyway, inspirație găsiți aici: Complice.ro

Share This Post!