Vrei să testezi gratuit 12 meserii?

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

ilbah

Atelierele ILBAH, unul dintre cei mai mari organizatori de cursuri din țară, deschide un nou centru la Cluj-Napoca. Cu această ocazie, trainerii vor oferi câte o mostră din ceea ce ai putea experimenta la un curs. Eu am făcut nu unul, ci trei cursuri la ILBAH și nu mi-a părut rău deloc. Dincolo de faptul că am învățat multe lucruri (inclusiv despre design interior), am cunoscut oameni faini și am interacționat cu și mai mulți prin prisma workshopurilor din cadrul cursurilor. Dar să vă spun cam ce ați putea testa și cum, nu?

Așa cum ziceam mai sus, pe 20 iunie, Atelierele ILBAH va așteaptă la Evenimentul oficial de lansare al noului sediu din Cluj-Napoca cu 12 workshop-uri gratuite. Acestea sunt: fotografiedesign interior, cosmeticămake-up, hairstylemasajcookingcroitoriedesign floral3ds maxnail art și design vestimentar.

Câteva idei din cadrul evenimentului: arhitectul Codruța Chiran, de la studioul COSS, va introduce pasionații în frumoasa lume a designului de interior și va arata cum se desfășoară o ședința de curs, designerul Veronica Frisan  va prezenta arta desenului și cum se realizează un crochiu de modă, decoratorul floral Andreea Moldovan va realiza câteva aranjamente florale unice, cu tematică de vară, iar lista continuă.

Te așteaptă și un workshop look and learn, unde alături de trainerii Dragoș Codre și Robert Dozsa, vei învăța cum se construiește un design interior de la 0 și cum se texturează un mobilier pentru a părea cât mai real.

Cooking, beauty și fotografie

Eu tare mult aș vrea să particip la atelierele de cooking, recunosc. Tainele bucătăriei japoneze vor fi arătate de bucătarul Paul Mădaș, în cadrul a două workshop-uri dedicate tehnicilor de preparare al faimosului preparat Sushi.

Iubitorii de arte vizuale vor putea participa la o demonstrație inedită de fotografie de portret, realizată într-ul studio foto profesional, susținut de trainerul și fotograful Francisc Sandor, recunoscut pentru numeroasele sale proiecte pentru reviste, vedete și restaurante, atât în România cât și în străinătate.

Nu vor lipsi atelierele dedicate domeniului beauty. Fie că vorbim de ateliere de împletituri, automachiaj, masaj, cosmetică și nail art, acestea vin în sprijinul celor pasionați, cu sfaturi avizate. Andreea Leonte va face un mic training pe make up, în timp ce de la Alexandra Bota putem învăța cum se realizează o coadă spic sau coadă de peste. La final de petrecere ar trebui să știm cum să ne îngrijim tenul, iar Adina Antonescu va explica pașii pentru o demachere completă și corectă. 

ilbah

Cum participi

Intrarea în cadrul evenimentului este GRATUITĂ, însă pentru a participa la Workshop-uri și Ateliere, este nevoie de înscriere prealabilă pe site-ul oficial Atelierele ILBAH sau pagina oficială de Facebook. Programul complet al atelierelor, dar și detalii despre modalitatea de înscriere sunt disponibile aici. Locurile sunt limitate! 

Toate detaliile mai sus. Eu nu ajung la Cluj pe 20, dar aștept de la voi impresii!

Share This Post!