To Love: De ce se poartă încă rozul

Lifestyle Therapy - DesignTherapy

design roz bloomingville

Culoarea roz este delicată, pură. Nu are nici tăria şi pasiunea roşului, nici neutralitatea albului. Dar parcă are ceva din amândouă. De aceea designerii îl folosesc în colecţiilor lor aproape în fiecare sezon. Şi nu vorbesc doar de designul de interior, ci şi de fashion, beauty… Tocmai de aceea, astăzi am creat un moodboard unde rozul este vedetă. 

1.Fotoliu Bloomingville. Forma sa delicată, rozul pal par să îl recomande pentru o amenajare romantică. Dar nu este deloc aşa. De ceva timp, rozul a devenit un must într-o mulţime de stiluri pentru că potenţează, scoate în evidenţă sau devine el însuşi vedetă în funcţie de piesele cu care îl asociaţi. Este un fotoliu care se potriveşte la fel de bine unei amenajări minimaliste, în stil nordic, cât şi uneia contemporane, fără să fie greşit să apară şi într-un decor eclectic. Am pus lângă el două vaze simpatice, cu linii mai ascuţite decât ale fotoliului care sunt însă versatile. Le poţi folosi şi ca suport de creioane şi nu numai pentru birou sau de lumânări. Preţuri: Fotoliu 6900 lei , Vază roz – 22 lei, Vază gri – 12 lei. Toate aceste piese sunt disponibile în showroom şi online la Design&After

2. Veioză Spring de la Marie Nouvelle. Este un brand pe care eu îl urmăresc şi iubesc de mult timp. Printurile sunt create de Maria Dermengiu, un avocat care a renunţat la instanţă pentru a picta. Şi lucrurile s-au legat atât de frumos în povestea ei (pe care o puteţi citi pe larg aici) încât brandul creat de Maria creşte şi devine pe an ce trece mai interesant. Printul abstract este romantic, dar este în acelaşi timp potrivit amenajărilor eclectice şi personalităţilor puternice, creative. Veioza costă 370 de lei şi poate fi cumpărată de aici.

3. Dare to Rug este un brand pe care l-am descoperit cu adevărat la Design&After, în cadrul Romanian Design Week. Am văzut cât de bine se integra în decorul de inspiraţie nordică din showroom, l-am pipăit şi călcat în picioare şi m-am îndrăgostit. Este lucrat manual, din lână, iar dimensiunea acestui model este de 170×240 cm. Preţul este în jur de 1300 de dolari, dar mai multe detalii găsiţi aici.

Roz în fashion & lifestyle

4. Pantofii Sepala by Mihaela Glăvan nu au nevoie de prea multe introduceri. Stilul inconfundabil al designerului este uşor de recunoscut în cea mai nouă colecţie. Delicaţi, ca şi cum cineva ţi-ar fi creat nişte aripi cu care să pluteşti printre muritorii de rând, aceşti pantofi sunt perfecţi pentru o femeie delicată, elegantă, dar în acelaşi timpu puternică şi care ştie ce vrea. Pantofii costă 680 lei şi îi găsiţi aici.

5. Swan Princess, parfumul pe care îl puteţi găsi doar la Beautik Haute Parfumery se încadrează perfect în acest moodboard cu notele sale de fond de mosc şi lemn de santal, completate fiind de aroma delicată a bujorilor, trandafirilor marocani sau a mimozei. Nota de final, de piper roz şi bergamotă, îl face un parfum delicat, dar în acelaşi timp elegant, care emană forţă. Întocmai ca prinţesa lebădă din poveste. Şi cum parfumul completează şi potenţează orice ţinută, zic să nu-l rataţi. Costă 809 lei şi poate fi găsit în parfumerii sau online aici.

6. Eşarfă Efemere L’Amour Interdit. Este o simfonie de mătase, unde se ascund subtil poveştile semnate de arhitectul şi pictorul Hamid Nikola Katrib. Este perfectă pentru un cadou special, mai ales că vine într-o cutie cu detalii aurii şi însoţită de povestea deloc obişnuită a brandului. Această minunată eşarfă costă cu nuanţe dominante de roz costă 390 de lei şi o găsiţi aicialături de alte modele în ediţie limitată.

7. Florile nu au lipsit niciodată de la noi din casă. Iar cea mai mare bucurie de ziua mea au fost florile pe care le-am primit. Unele chiar de la Floria. Îmi place să iau flori de aici pentru că sunt mereu proaspete şi arată mai bine decât în fotografiile de pe site. Aşa că atunci când primesc flori de la Floria mă bucur de două ori. Amenajările prind viaţă atunci când adăugaţi flori. Te simţi mai acasă, mai viu, mai bine. Nu exagerez. Încercaţi timp de o lună să aveţi zilnic flori în casă. Apoi renunţaţi la ele. Să vedeţi ce diferenţă veţi resimţi în starea de spirit. Mie îmi place foarte mult colecţia Regina Maria pe care o puteţi găsi aici.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, atunci citeşte şi:

To love: Moodboard în verde zen

To love: 7 luccruri de care m-am îndrăgostit

Share This Post!